Aslan Kral filminden ilk video geldi!

maxresdefault 30

Bir döneme damgasını vuran Aslan Kral çizgi filmi, live-action olarak beyaz perdeye taşınıyor. İşte film için merakla beklenen ilk tanıtım videosu.

Disney’in klasik serilerinden biri olan The Lion King yani ülkemizdeki ismiyle Aslan Kral, live-action olarak beyaz perdeye geliyor. İlk defa 1994 yılında izleyiciyle buluşan animasyon dizisi, uzun yıllar varlığını sürdürmeyi başarmıştı.

Aslan Kral için ilk tanıtım videosu

Son dönemde Disney’in bazı klasik eserlerini beyaz perdeye uyarlama çabası içine girdiğini zaten biliyoruz. Şimdiye kadar Orman Çocuğu (The Jungle Book), Güzel ve Çirkin (The Beauty and The Beast) ve Sindirella sinema perdesinde boy gösteren yapımlardı. Şimdi ise bu yapımlara Aladdin ve Aslan Kral da dahil oluyor.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Aladdin için oldukça kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Şimdi ise bir benzeri Aslan Kral için yayınlandı. Yayınlanan videoda Simba’nın küçüklüğüne de tanıklık ediyoruz.

Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Donald Glover, Seth Rogen, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor ve Beyonce gibi isimler yer alıyor.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 19 Temmuz’da gösterime girecek olan The Lion King’in Disney’in en çok gelir elde eden yapımlarından biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Açık konuşmak gerekirse bu serinin 80 ve 90 kuşağı üzerinde önemli bir etkisi mevcut. Pokemon kadar olmasa da The Lion King de beyaz perde de önemli bir başarı yakalayacaktır.

2019’da vizyona girecek süper kahraman filmleri