Artık Ev Aletlerleri Telefondan Yönetiliyor!

ön4

Evden çıktıktan sonra aklınız da kalan “televizyonu kapattım mı?”,Işığı açık unuttum mu?” gibi şüpheler yeni tasarlanan Smart Power Strip uygulamasıyla son bulacak.

Gelişim aşamasında olan bu uygulamayı iOS ve Android kullanıcıları rahatlıkla telefonlarına indirebilecekler.Uygulamanın tasarımcısı olan Roger Yiu’nun projesi Smart Power Strip, şimdiden Kickstarter’da tanıtılmaya başlandı. Tanıtımından sonra tüm ilgileri üzerine çeken bu proje şimdiden çok konuşuluyor.

yiuaaa

Uygulama ile ev aletlerinizi yönetebilmek için özel olarak geliştirilen 3’lü prizle telefonunuzdan Wİ-Fİ sayesinde bağlanabilecek ve ev aletlerini yönetebileceksiniz. Akıllı telefon ve priz arasında Wİ-Fİ bağlantısı kuran bu uygulama lambaları,televizyonları,açık unuttuğunuz tüm elektrik eşyalarını ve hatta kombinizi bile kontrol edilebilecek.Yiu’nun tasarladığı Smart Power Strip uygulaması ile her an evinizdeki aletleri açıp kapayabileceksiniz.En önemlisi de evden çıktıktan sonra akla gelen, açık olan elektrik aletleri için çok gerekli olacak bu uygulamanın tek faydası da insanlara yardım etmek olmayacak.Smart Power Strip aynı zamanda enerji tasarrufuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.