Mustafa Sarıgül TikTok’ta yine gündem!

ms

Mustafa Sarıgül’ün tüp tokatladığı TikTok videosu yine gündem oldu. İşte detaylar!

Mustafa Sarıgül TikTok’ta yine gündem! Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TikTok videoları sayesinde bir türlü gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum İlçe Başkanı’nı azarladığı görüntüler ile sosyal medyada gündem olan Sarıgül, bu seferde tüp tokatladığı videosu ile haberlere konu oldu. Hayat pahalılığından dert yanan Mustafa Sarıgül, tüp fiyatlarına olan tepkisini tüp tokatlayarak gösterince video viral oldu. İşte detaylar!

Tüp tokatlayan Mustafa Sarıgül’ün TikTok videosu sosyal medyayı salladı.

ms

Mustafa Sarıgül TikTok’ta yine gündem!

Yakın zamanda kurmuş olduğu siyasi parti ile adından söz ettiren Mustafa Sarıgül, daha çok TikTok videoları ile gündeme geliyor. TikTok hesabından paylaşmış olduğu videolar ile bir siyasiden çok fenomen haline gelen Sarıgül, son videosu ile yine gündeme geldi. Hem güldüren hem de düşündüren videolar çekmeye özen gösteren Sarıgül’ün yeni videosunda tüp tokatlaması ise hayli ilginç bulundu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı’nın tüp fiyatlarının pahalılığına dikkat çektiği videosunda tüp tokatlaması, komik yorumları da beraberinde getirdi. 800 binden fazla izlenen video, öyle görünüyor ki yine amacına ulaşmış durumda. TikTok’ta 200 binden fazla takipçisi bulunan Sarıgül’ün pek çok videosu 1 milyonu rahatlıkla geçiyor. Bu videolar sayesinde daha çok kişiye ulaşabildiğini söyleyen Mustafa Sarıgül, izlenme oranlarının oya dönüşeceğinden de hayli emin görünüyor. Zira TikTok, özellikle de Z kuşağının en çok ilgi gösterdiği sosyal medya platformu konumunda yer alıyor.

Horwin EK3 : Türkiye’nin en uzun menzilli Elektrikli Scooter’ı