Apple’ın resmi Instagram hesabı yayında

apple instagram

Teknoloji devi Apple, açtığı Instagram hesabıyla sosyal medya içindeki konumunu daha aktif hale getirmek istiyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji ekiplerinden biri olan Apple, son zamanlarda sosyal medya da aktif olmadığı yönünde birçok eleştiri alıyordu. Firma tüm bunların ardından bir Instagram hesabı açarak bu yorumlara karşı hamlesini yapmış oldu. Pazartesi günü açılan Instagram hesabında, iPhone ile çekilmiş resimler yayımlanıyor.

Hesap 24 saat içinde 2019 bin takipçi sayısına ulaşmış bulunuyor.  Eğer bu ivme böyle devam ederse önümüzdeki zaman içerisinde milyonu aşan bir sayıya ulaşacak. Apple reklamlarında kullandığı birçok argümanı Instagram hesabı dahilinde de kullanmayı ihmal etmiyor. Tüm bu planlamalar biraz daha interaktif olarak gerçekleştiriliyor.

Apple, #ShotOniPhone etiketi altında kullanıcılarından kendi çektikleri fotoğrafları göndermesini talep ediyor. Yapılan bu planlama ile iPhone ile çekilen fotoğraflar hem daha geniş kitleye ulaşacak hemde ürünün pazar payına katkıda bulunacak. Yapılan tüm bu adımlar ise kullanıcı kitlesi ve meraklıları tarafından oldukça olumlu geri dönüşlerle karşılanıyor. Bu yönde bir istek devam ederse şirketin ilerleyen zamanda hesabı çok daha çeşitlendireceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Sonuç olarak Apple, yaptığı bu hamle ile piyasada rakiplerinden bir adım daha önde olmak için son gücüyle çalıştığını göstermiş oldu.

Apple’ın Yeni Amiral Gemisi İphone 8 Beklendiği Gibi Ucuz Olmayacak