371 TL’lik Android telefon, Nokia 2!

nokia 2 1

Nokia deyince akıllara sağlamlık ve uzun pil ömrü geliyor. Bunların yanına artık Android işletim sistemi ve daha uygun fiyat etiketini de ekleyebiliriz.

Nokia, Microsoft ile yaptığı anlaşma sonrasında yıllarca karşımıza Windows Phone işletim sistemli telefonlarla çıkmıştı. Bu süreçte firmanın hayranları ise, Android işletim sistemli telefonlarda ısrarcıydı. Nihayet iki firma arasındaki anlaşma sona erdi ve Android telefonlarla karşılaşmaya başladık. Şirket, yakın zamanda ekonomik fiyatlı bir giriş seviyesi Android modeli Nokia 2 ile boy göstermeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde B&H firmasının perakende satış sitesinde yeni bir Nokia modeli göründü, kısa süre sonra da kayboldu. Nokia 2 (TA-1035 dual sim) isimli bu model, çift sim kart desteğine sahip. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Söylentilerin devamında, Snapdragon 210 1.1GHz işlemci ve 4.7 inç ekran boyutundan da bahsedilmiş. Hatta, Twitter’da sızıntı haberleriyle bilinen Evleaks hesabı, cihaza ait olduğunu iddia ettiği bazı görselleri de paylaştı. Telefonun fiyatının da 100 dolar, yani 371 TL olacağı söyleniyor. Bakalım Nokia’dan resmi açıklama gelecek mi…

371 TL'lik Android telefon, Nokia 2!

Stephen Hawking’in doktora tezi ücretsiz olarak internette yayınlandı. Okuyabilirsiniz!