Apple’ın iPhone SE planı deşifre mi oldu?

iPhone SE 2020

Apple’ın önümüzdeki iki yıl içerisinde piyasaya süreceği iddia edilen iPhone SE modelleri hakkında ortaya çok önemli iddialar atıldı.

Apple’ın iPhone SE planı deşifre mi oldu? Yılın son ayları, genelde Apple için en sessiz, sakin günler olarak tanımlanır. Bu durumun sebebi ise, Amerikalı teknoloji devinin genel itibariyle Eylül-Ekim aylarında yeni amiral gemisini tanıtarak satışa sunmuş olması ve takip eden birkaç ay da ise bu hamlesinin sonuçlarını izlemesidir. Tabi bu durum, Apple‘ın bu ayları tamamen boş geçirdiği manasına gelmiyor.

Dünyanın en önemli analistlerinden biri olarak gösterilen Ming-Chi Kou tarafından ortaya atılan bir iddia, Apple’ın bir süredir sessizliğini koruduğu iPhone SE konusunda aslında sessiz ama derinden ilerlediğini gösteriyor.

Apple iPhone cihazlarında hayat kurtaracak bir özellik deniyor

Apple’ın iPhone SE planı deşifre mi oldu?

Ming-Chi Kou tarafından yapılan açıklamaya göre Apple biri 2022 yılında biri de 2023 yılında olmak üzere gelecek iki yılda 2 yeni iPhone SE modelini satışa sunmayı planlıyor. İddialarda yer alan bilgilere göre 2022 yılında satışa sunulacak olan 3. nesil modelde 4.7 inç ekran yer alacak.3GB RAM ile desteklenecek olan bu modelin 2022’nin ilk üç ayı içerisinde duyurulması bekleniyor.

2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen diğer iPhone SE modeli ise 4GB RAM’e sahip olacak ve büyük ihtimalle de selefinden daha geniş bir ekranla karşımıza çıkacak. Tabi her iki telefonun kesin çıkış tarihi ya da fiyatı hakkında daha net bir bilgi verebilmek için, önce Apple’ın bu konudaki açıklamalarını beklemekte fayda var.

Firefox 95, kötü amaçlı kodlara karşı ek koruma alıyor