Apple’dan Çocuklara Özel App Store

apple21

Çocukların App Store’da istedikleri uygulamayı daha çabuk bulmasını isteyen Amerikalı teknoloji devi Apple, App Store’da çocuklara özel bir bölüm hazırladı.

Piyasaya sürdüğü cihazlar ve hazırladığı servislerle teknoloji dünyasında öncü olmaya devam eden Amerikalı teknoloji devi Apple, bir kez daha kendi alanında yeni bir trend başlatabilecek bir uygulamaya imza attı. Kullanıcılarına olabilecek en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdüren Apple, geçtiğimiz günlerde 1.4 milyon uygulamaya ulaşan AppStore‘da çocuklara özel yeni bir bölüm açtı.

Apple_app_store_çocuk

5 yaş ve altı, 6-8 yaş arası ve 9-11 yaş arası gibi farklı seçeneklere sahip olan bu çocuklara özel App Store bölümünün, çocukları olduğu kadar ebeveynleri de memnun edecek gibi görünüyor. Bugün yayınlanan açıklamayla çocuklara özel olarak hazırlanan bu bölümü müjdeleyen Apple, çocukların kendilerine özel bu yeni bölümde gönül rahatlığıyla dolaşabileceklerini belirtti.

Ayrıca bu bölüme girerken kullanıcılara sunulan yeni bir klavuz, ebeveynlerin çocuklarının gelişimine katkı sağlayabilecek eğlenceli ve eğitici uygulamalar bulmasını da kolaylaştıracak. Bunun yanı sıra App Store’daki kısıtlama seçeneklerine de dikkat çeken Apple, bu kısıtlamalar sayesinde çocukların yanlışlıkla ödeme yapmalarının önüne geçilebileceğini hatırlattı.

Facebook QuickFire Firmasını Satın Aldı