Apple zam yağmuru konusunda ısrarcı

Apple yapay zeka

Yakın zamanda iPhone fiyatlarına ciddi bir zam uygulayan Apple, zam furyasını iCloud ile devam ettirdi.

Apple zam yağmuru konusunda ısrarcı. Döviz kurunun ciddi yükselişi sonrasında Türkiye’deki elektronik ürün fiyatlarına zam yapan Apple, zam furyasını abonelik tabanlı servislerinde devam ettiriyor. Gelen yeni zam haberi ise, iCloud abonelerini yakından ilgilendiriyor. Fotoğraf, video ve dosyalarımızı güvenli şekilde yedekleyen ve saklayan iCloud servisi, iki katına çıkan fiyatlarıyla gündemde.

Apple kendi kendine onarım programı, iPhone 14'leri de içerecek

Apple zam yağmuru konusunda ısrarcı

Servisin 5 GB saklama alanı sunan hizmeti, ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyordu. Neyse ki bu noktada herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Yani 5 GB saklama alanını kullananlar iCloud’u hala ücretsiz olarak kullanabilecekler. Ancak ücretli olarak sunulan diğer paketlerde iki katına varan zamlar mevcut.

Apple kendi kendine onarım programı, iPhone 14'leri de içerecek

Paylaşılan detaylara göre hizmetin 50 GB versiyonunun aylık fiyatı, 6,49 TL’den 12,99 TL’ye yükseldi. 200 GB saklama alanı isteyenler ise eskiden aylık 19,99 TL öderken, artık bunun yerine 39,99 TL ödemek zorunda kalacaklar. 2 TB saklama alanı kullanan kişiler ise bu hizmetten yararlanmak için aylık 129,99 TL’yi gözden çıkarmak zorunda.

Apple Watch, watchOS 10 ile yenilendi

Fiyat güncellemesinden önce bu bedel 64,99 TL seviyesindeydi. Aboneler gelen zamların ardından her ne kadar tepkili olsa da çoğu kısa sürede yeni fiyatlara alışacaktır. Zira iCloud, Apple kullanıcılarının en çok önem verdiği hizmetlerin başında geliyor. Apple zam yağmuru konusunda ısrarcı.

Meta Quest abonelik planı netleşti