Apple yine bomba gibi geliyor!

iphone 13 ekrani

Apple yine bomba gibi geliyor! Her yılın Ağustos aylarında tekrarlanan soruyu bu kez de biz soralım. Ünlü teknoloji devi Eylül ayı içerisinde hangi cihazları tanıtacak?

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, her sene düzenli olarak Eylül bazen de Ekim aylarında gerçekleştirdiği konferanslarla, yeni yılda piyasaya süreceği yeni akıllı cihazlarını tanıtır. Bu sayede hem beklenti yaratan hem de marka değerini arttıran Apple’ın bu stratejisi ise, yıllardır kusursuz bir şekilde işliyor ve anlaşılan bu sene de işlemeye devam edecek. Çünkü hangi haber sitesine girseniz, kesinlikle Apple’ın gerçekleştireceği tanıtım organizasyonu hakkında bir haber görebilirsiniz. O zaman biz de Apple’ın yeni yılda hangi cihazları satışa sunacağına göz atalım.

Öncelikle Apple’ın amiral markası olan iPhone, yeni yılda da iPhone 13 adıyla tanıtılacak. iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olarak üç farklı model ile karşımıza çıkacağı düşünülen yeni amiral gemisinde bunlara ilave olarak uygun fiyatlı bir iPhone 13 modelinin de görücüye çıkması ihtimal dahilinde.

Apple yine bomba gibi geliyor!

Kablosuz kulaklık serisini de güncelleyecek olan Apple, bu kapsamda AirPods 3’ü resmen tanıtacak. Amerikan devi, geçtiğimiz senelerde piyasaya sürdüğü AirPods modelleriyle her ne kadar başarılı bir çizgiye kavuşmuş olsa da, piyasayı tam olarak domine edebildiği söylenemez. Bu nedenle AirPods 3’de kendisini tartışmasız lider yapabilecek özellikler görmemiz kuvvetle muhtemel.

Teknoloji devinin Eylül tanıtacağı bir diğer cihaz ise iPad Mini 6. bir tablet serisi olarak oldukça uzun ömürlü kalmayı başarabilen iPadMini serisi, 2021 yılının sonunda bir kez daha görücüye çıkacak.

Şirketin bu lansmanda bizlere tanıtacağı son cihaz ise Apple Watch Series 7 olacak. Akıllı saat kullanıcılarına hitap eden bu cihazın ne gibi özelliklere sahip olacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

Xiaomi bir pazarı daha ele geçirdi