iPhone 8 Üç Farklı Versiyonla Geliyor

iphone 8 ozellikleri 0

Önümüzdeki ay resmen tanıtılması beklenen iPhone 8 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Apple’ın yeni amiral gemisi üç farklı versiyonla satışa çıkacak.

Bildiğiniz gibi Apple önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikle yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Amerikalı teknoloji devinin eylül ayında çıkaracağı bu telefonlardan biri de iPhone 8 olacak. iPhone’un 10. yılına özel hazırlanan telefon bugüne kadar birçok sızıntıya konu oldu. Bu sayede telefonun özellikleri hakkında birçok detay ortaya çıktı. Bugün bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi ve telefonun depolama alanı seçenekleri ile ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı.

Hatırlayacağınız gibi iPhone 7; 32, 128 ve 256 GB dahili hafıza seçenekleriyle satışa çıkmıştı. Apple, iPhone 8’de dahili hafıza kapasitesine iki katına çıkaracak. Apple’ın yeni amiral gemisi 64, 256 ve 512 GB dahili hafıza seçenekleriyle satışa çıkacak. Apple’ın son teknoloji A11 yonga setiyle çalışan telefonda 3 GB RAM bulunuyor. Bu arada iPhone 7S ve 7S Plus’ın hangi dahili hafıza seçenekleriyle satışa çıkacağı henüz kesinleşmiş değil.

Alcatel U5 HD Resmen Tanıtıldı