Apple yeni Fitness Plus özelliklerini duyurdu

Apple yeni Fitness Plus özelliklerini duyurdu

Apple, Fitness Plus abonelik hizmetinde sabahlarınızı daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan birkaç yeni özelliği duyurdu. Koşma Zamanı özelliği bunlara sadece bir örnek. İşte tüm özellikler ve detayları.

Apple Fitness Plus koşma özelliği ile farklı şehirlerde koşma deneyimi yaşayacaksınız. Program üç şehirle başlayacak: Londra, Brooklyn ve Miami Beach. İpuçları içeren bir sesli rehberiniz olacak ve bunların yanı sıra eşleşen fotoğraflar ve müzikler alacaksınız. Apple ayrıca Artist Spotlight’a yeni girişler sunacak, böylece antrenmanınız boyunca size rehberlik edebilecek daha geniş bir müzik seçeneğine sahip olacaksınız. Time to Walk özelliğine de yeni içerik eklendi. Eklenen yeni içerikler arasında podcast’ler ve sesli oturumlarla üçüncü sezonlar mevcut.

Apple yeni Fitness Plus özelliklerini duyurdu

Koleksiyonlar, aynı hedefe sahip bir grup insanı içeren yeni bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonlarda sunulan ilk aktiviteler, 30 Günlük Core Challenge, Pilates ile Duruşunuzu İyileştirin, Yoga Denge Pozlarınızı Mükemmelleştirin, İlk 5K Koşunuz, Sırtınızı Güçlendirin, Kalçalarınızı Gerdirin ve Daha İyi Bir Uyku Zamanı için Yavaşlayın gibi aktivitelerden oluşacak.

Yeni içeriğin tamamı bugün ayda 10 ABD Doları karşılığında kullanılabilir durumda. Veya 80 ABD Doları ile yıllık abonelik seçilebilir. Elbette bir Apple Watch’a sahip olmanız gerekiyor. Özelliklerin global pazarda dağıtım süresi ve fiyatlandırma bilgisi henüz net değil. İlk olarak ABD’de kullanılacak olan özellikler problem yaşanmaması durumunda global sürümde de karşımıza çıkacaktır.

Yeni çip teknolojisi şarj problemini ortadan kaldıracak: Devrim gibi teknoloji