Apple Fitness+ 21 ülkede iPhone’lara gelecek!

Apple Fitness+ 21 ülkede iPhone'lara gelecek!

Bu sonbahardan itibaren Apple Fitness+ uyguamasını kullanmak için artık bir Apple Watch’a ihtiyacınız olmayacak. Hizmet, Apple’ın şu anda sunduğu 21 ülkenin tamamında iPhone’da kullanılabilecek. İşte tüm detaylar.

Apple, WWDC’de Saatsiz bir iPhone Fitness uygulamasının yolda olduğunu söylemişti. Şimdi şirket bu sözünü tuttu ve uygulamayı sundu. Apple Fitness+ 2020’de piyasaya sürüldüğünde, deneyim tamamen akıllı saatlerine odaklanmıştı. Ancak, Apple TV’de görüntüleyebileceğiniz egzersizler korkunç bir görünüm sunuyordu. Bu sebeple güncelleme alan uygulama artık tüm cihazlarda iyi bir performans sunacak. Ancak yalnızca iPhone kullanıcıları, eğitmenler tarafından yönlendirilen 3.000 egzersiz ve meditasyon dahil olmak üzere tam Fitness+ hizmetine erişebilecek. İPhone’unuz yaktığınız kaloriyi tahmin edecek ve bu da Hareket halkasındaki ilerlemeye eklenecek. Fitness+’a katılmak için bir iPhone’a ihtiyacınız olsa da, hizmete iPad ve Apple TV’den de erişebileceksiniz.

Apple Fitness+ 21 ülkede iPhone'lara gelecek!

Ayrıca Apple, bu sonbaharda daha fazla Time to Walk bölümü yayınlayacak. Time to Walk, insanları dışarı çıkmaya ve daha sık yürümeye teşvik etmek için tasarlanmış bir ses deneyim. Dördüncü sezonda Regina Hall, Nicky Jam, Constance Wu ve Meghan Trainor’dan hikayeler yer alacak. Bu arada Time to Run, Fitness+ abonelerine Wyoming’deki Yellowstone Ulusal Parkı gibi yerlerden sanal koşu rotaları sunacak; Meksika şehri; Anchorage, Alaska; Monterey, Kaliforniya; ve Seattle bunlardan biri. Hem Yürüme Zamanı hem de Koşma Zamanı iPhone Fitness uygulamasında da mevcut olacak.12 Eylül’den itibaren Apple Fitness+ kullanıcıları, Mary J. Blige, The Rolling Stones ve The Weeknd gibi müziklerin yer aldığı daha fazla Artist Spotlight antrenmanına erişim kazanacak.

Apple, 12 Eylül Pazartesi günü iOS 16 ve watchOS 9’u piyasaya sürecek