Apple yeni etkinliğinde ne tanıtacak?

Apple MacBook Air yolda! 13 inç Mini LED ekranla geliyor

Apple sıradaki etkinlik için tarih verdi. Cupertino merkezli şirket ARM tabanlı yeni MacBook modelleri için geri sayıma geçmiş durumda.

Apple yeni etkinliğinde ne tanıtacak? Yeni Apple etkinliği için tarih duyuruldu! Hatırlanacağı üzere Cupertino merkezli şirket son etkinliğini yaklaşık olarak 1 ay önce yani 14 Eylül’de gerçekleştirmişti. Gerçekleştirilen etkinlikte yeni nesil iPhone modelleri tanıtılmıştı. iPhone modellerinin yanı sıra Apple Watch Series 7 ve iPad mini de görücüye çıkmıştı.

Apple fanları sıradaki etkinliğin ne zaman gerçekleşeceğini ciddi anlamda merak ediyordu. Nitekim bu sorunun da cevabı belli oldu.

Apple yetkililerinden Grag Jaswiak sıradaki etkinliğin ismini ve tarihini açıkladı. Unleashed etkinliği önümüzdeki 5 gün içerisinde gerçekleşecek. Yeni etkinlik için belirlenen tarih ise 18 Ekim.

Apple bilgisayar pazarındaki payını arttırıyor

 

Apple yeni etkinliğinde ne tanıtacak?

Peki gelelim asıl soruya. Apple yeni nesil etkinliğinde neler tanıtacak? Bu önemli bir soru işareti. Malum yeni akıllı saat ve telefon modelleri zaten tanıtıldı. Peki geriye ne kaldı? Tabi ki yeni Mac modelleri.

Apple önümüzdeki hafta gerçekleştireceği etkinlikte yeni Mac modellerini tanıtacak. Etkinlikte ARM tabanlı M serisi yeni MacBook modelleri tanıtılacak.

Bilindiği üzere Apple’ın ARM tabanlı MacBook modelleri hayli tutmuştu. Dolayısıyla yeni MacBook modellerinin de hayli ilgi uyandıracağını söyleyebiliriz. Muhtemelen bu etkinlikte MacBook modellerinin haricinde farklı bir ürün tanıtımı gerçekleşmeyecektir. Elbette bekleyip göreceğiz.

Tablet ve bilgisayarlar öğrencileri izliyor: Büyük göz devrede