Apple yeni deri kılıf çıkarmayacak

123 38

iPhone 15 serisi hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Dedikodu kazanında kaynayan yeni söylentilere göre Apple, iPhone 15’ler için deri kılıf çıkarmayı planlamıyor.

DuanRui nickli Twitter kullanıcısına göre iPhone 15’ler için deri kılıf satışa sunulmayacak. DuanRui, Çinli sosyal medya platformlarından bilgiler toplayıp paylaşan biri. Apple‘ın planları hakkında söylediği birçok paylaşım gerçek çıkmıştı. Teknoloji devinin deri kılıfları tamamen rafa kaldırma hamlesi hakkında çok az bilgi var. Fakat ShrimpApplePro ve 9to5Mac gibi kaynaklar da bu bilgiye farklı yerlerden ulaştıklarını iddia etti. Bu yüzden DuanRui’nin dedikleri doğru olabilir.

Apple deri kılıfları ilk olarak 2013’te iPhone 5S’le birlikte piyasaya sürdü. Deri kılıflar o zamandan bu yana belirli tasarım yenilikleriyle satışta kalmaya devam etti. Apple’ın premium diyebileceğimiz deri kılıfları üst düzey farklı bir malzemeyle değiştirebilir. Böyle yapması muhtemel görünüyor.

apple

iPhone 15’lerden bahsetmişken, yeni iPhone’larla ilgili söylentilerle devam edelim. Sanayi kaynaklarına dayandırılan bir rapora göre iPhone 15 Pro Max’te 6x yakınlaştırma özelliğine periskop kamera kullanılacak. Ancak bunun dışında ne kamera ne de telefonun geri kalan özellikleri hakkında başka bir detay bulunmuyor. Periskop kamerayla ilgili iddialar sadece iPhone 15 Pro Max’le sınırlı değil, çünkü bu kameranın iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’te standart olarak yer alacağı söyleniyor.

Bununla birlikte iPhone 15 Pro Max’in, iPhone 14 Pro Max’e ve tahmin edilenlere göre daha pahalı olması bekleniyor. Teknoloji analisti Jeff Pu geçtiğimiz günlerde yayınladığı öngörü raporunda yeni Pro Max’in yüksek fiyatla geleceğini belirtti. Fakat ilk defa Pro Max’i ayrı olarak vurguladı. Jeff Pu, yüksek fiyatın nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

ChatGPT, Facebook gibi sitelerde moderatörlük yapabilir