Apple Watch Uzun Vadede Başarılı Olabilir

Apple Watch Beklenen İlgiyi Görmedi

Resmi olarak tanıtılmasının ardından beklenen ilgiyi göremeyen Apple Watch’un bu aksaklığa rağmen uzun vadede oldukça başarılı olabileceği belirtiliyor.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına yönelen Amerikalı teknoloji devi Apple, bu alandaki ilk ürünü olan Apple Watch‘u geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtmıştı. Yöneldiği her alanda zirveye oynayan Apple’ın akıllı saatinden beklentiler oldukça yüksek olsa olsa da, tanıtılan cihaz beklentilerin altında kalmaktan kurtulamadı.

apple_watch

Apple Watch‘un resmi olarak tanıtılmasının ardından düzenlenen pazar araştırmaları ve yayınlanan analist raporları akıllı saatin kullanıcılardan çok da ilgi görmediğini ve iyi bir başlangıç yapmayacağını ortaya çıkarmış olsa da, analistlerin Apple akıllı saat hakkındaki görüşleri yavaş yavaş değişiyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Global Equities Research analisti Trip Chowdhry, Apple Watch’un yavaş bir başlangıca rağmen uzun vadede son derece başarılı olabileceğini ve hatta Apple’ın bugüne kadar piyasaya sürdüğü en başarılı ürünü haline gelebileceğini belirtti.

Apple’ın ürünlerini uzun süre gündemde tutma konusundaki başarısına dikkat çeken Chodwhry, Apple Watch’un piyasadaki diğer akıllı saatlerin aksine çabuk unutulacak bir cihaz olmayacağını iddia etti.

Samsung Windows Phone’a Yönelebilir