Apple Watch Ultra dayanıklılık testinden geçti

a8

Apple kısa süre önce, bugüne kadarki en pahalı akıllı saati olan yeni üst düzey Apple Watch Ultra modelini piyasaya sürdü. Şimdi, bir YouTuber bunu bir dayanıklılık testine tabi tuttu ve sonuçlar en hafif tabirle şaşırtıcıydı.

Apple Watch Ultra Cupertino merkezli devin son akıllı saati olarak piyasaya sürüldü. Yeni amiral gemisi akıllı saati için tanıtımlar, deneyler başlamış durumda. Ünlü teknoloji Youtube kanalı TechRax cihazın dayanıklılığını test ederken çıkan sonuçlar bir hayli ilginç.

Bu videoya baktığımızda, Watch Ultra akıllı saatin bazı farklı dayanıklılık testinden başarılı bir şekilde geçtiğini görüyoruz. Dört fit yükseklikten düşen cihaz herhangi bir çatlak olmazken, kasasında birkaç ufak çizik vardı. Daha sonra Watch Ultra bir kavanoza çivi bile atıldı ama yine de çiziksiz hayatta kalmayı başardı.

Ancak bunlar sadece başlangıçtı, YouTuber’ın aklında son bir dayanıklılık testi de vardı. Cihaz, safir kristal ekranına birkaç kez dövüldü. Böyle bir fiziksel darbe almasına rağmen Apple Watch Ultra, sonunda kırılmadan önce bu darbelere dayanabildi. Ancak burada dikkat edilmesi gereken ilginç bir nokta vardı. Apple Watch’ın yerleştirildiği masa aslında Watch Ultra’dan önce hasar belirtileri göstermeye başladı.

Apple Watch UItra

Yani akıllı saatin ekranı çatlamadan önce kırılmaya başladı. Bununla birlikte, Watch Ultra  çoklu vuruşlar cihazın testten sonra içi açılmamasına rağmen pek de iyi sonuç aldığını söyleyemeyiz. Bu, dahili donanımında bazı büyük hasarlardan muzdarip olduğu anlamına geliyor.

OPPO A17’nin özellikleri sızdırıldı