Apple Watch Series 9 ekranı hakkında ilk bilgi!

Apple Watch Series 8 ateşiniz olup olmadığını tespit edecek!

Apple yeni Watch modelinde ekranı bir tık daha büyütmeyi amaçlıyor. Elbette bunun için saatin kasası da bir tık büyüyecek. Buna rağmen yeni Watch modeli klasik kayış yapısıyla uyumlu olacak. Yani eski Watch kayışlarınızı yeni Apple Watch’ta da kullanabileceksiniz. İşte ayrıntılar.

Apple Watch Series 9 ekranı hakkında ilk bilgi! Cupertino merkezli teknoloji şirketinin yeni akıllı saati için 3 farklı versiyon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Apple Watch Series 9’un ayrıca tansiyonunuzu tespit edebilen bir kan basıncı sensörüne sahip olabileceği de söylentiler arasında. Bu özellik tansiyonunuzu ölçerek daha sonra doktorunuzla konuşmanızı veya özel bir cihaz kullanmanızı önerebilecek. Ayrıca Apple‘ın  bu yeni akıllı saatinin de S9 çipini alacağı söyleniyor.

Caviar, Apple Watch 7 için planlarını duyurdu

Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young, yakında çıkacak olan Apple Watch Series 9’un, Apple Watch Series 8 dahil olmak üzere öncekilerden daha büyük ekran da dahil olmak üzere yeni boyutlarda gelebileceğini belirten bir tweet paylaştı. “Boyutları 2 inç olabilir, bu da yaklaşmakta olan modelin 50 mm boyutunda olabileceği anlamına gelir”. Öte yandan Apple Watch Series 8, 41mm ve 45mm seçenekleriyle sunuluyor.

Apple Watch

Apple Watch Series 9 ekranı hakkında ilk bilgi!

Bunun dışında giyilebilir cihazın da yukarıda bahsedildiği gibi S8 ile benzer özelliklere sahip olabilecek S9 çipini alması bekleniyor.

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Hatırlamak gerekirse, Apple, Apple Watch Series 8’in üç çeşidini piyasaya sürmüştü. Yeni dönemde düşük kaliteli bir SE, standart bir Series 9 ve ekstrem sporları hedefleyen sağlam bir sürüm olması bekleniyor.

Xiaomi, yeni Mi 12S Ultra amiral gemisi akıllı telefonuyla fark yarattı