Samsung Galaxy M02 performans testinde ortaya çıktı

Galaxy A51

Samsung’un uygun fiyatlı orta segment modeli şimdi de performans testinde ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy M02 ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Samsung son dönemde hayli kan kaybetmeye başladı. Çinli şirketlerin aktif bir fiyat politikası izlemesi, Güney Koreli şirketin müşteri kitlesinin azalmasına neden oldu.

Özellikle orta segmentteki müşteri kitlesinin önemli bir kısmını Çinli şirketlere kaptıran Samsung, çareyi rakiplerine benzer bir strateji uygulamakta buldu.

Samsung bir süredir uygun fiyatlı model yelpazesine önemli yatırımlar yapıyor. Bu bağlamda Güney Koreli şirketin geniş bir cihaz yelpazesine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim Samsung önümüzdeki günlerde bu cihazlara bir yenisini daha ekleyecek. Galaxy M02.

Samsung Galaxy M02 özellikleri netleşti

Samsung‘un orta segmentteki yeni modeli M02 geçtiğimiz gün Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Böylece telefonun bazı özellikleri de kesinleşmiş oldu.

samsung galaxy m02

Geekbench raporuna göre M02, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 450 yonga setinden alacak. Sistemini 2GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB.

5.7 inçlik HD+ çözünürlüğünde bir ekranla gelecek olan telefonda 3500 mAh‘lık ortalama bir pil bulunacak. Ön yüzünde 8MP’lik selfie kamerası yer alan telefonun arka kısmında ise 13MP + 2MP‘lik çift ana kamera kurulumu bulunacak.

Samsung’un önümüzdeki günlerde satışa sunacağı telefonun 150 doların altında bir etikete sahip olması bekleniyor.

Apple iPhone 12 satışların patlama bekliyor