OnePlus 7 ve 7T serisi OxygenOS 11.0.1.1 güncellemesi alıyor

OnePlus 7 ve 7T serisi OxygenOS 11.0.1.1 güncellemesi alıyor

OnePlus, bu hafta birkaç cihazında yeni bir güncelleme yayınlıyor. Bugün, OnePlus 7 ve 7T serisi için yeni bir güncelleme yayınladı. Mayıs 2021 güvenlik yamasının yanı sıra düzeltmeler de geliyor.

Güncelleme, OnePlus 7,  Pro, 7T ve 7T Pro için OxygenOS 11.0.1.1 olarak geliyor ve değişiklik günlüğü yukarıda belirtilen tüm cihazlarda aynı olacak. Güncelleme ile birlikte gelen değişikliklere bir göz atalım. Sistem açısından, Sistem akıcılığı geliştirilecek. Google Fi SIM kartının gelen aramaları kabul edememesiyle ilgili ara sıra yaşanan sorun düzeltildi. Android güvenlik yaması 2021.05′e güncellendi. Shelf’in kaydırma deneyimi iyileştirildi. Fotoğraf galerisinde resimleri önizlemenin yükleme hızı iyileştirildi.

OnePlus 7 ve 7T serisi OxygenOS 11.0.1.1 güncellemesi alıyor

Gelen arama arayüzünün görüntülenmesini geciktiren sorun düzeltildi. Arama yaparken zaman zaman görülen anormal görüntü sorunu düzeltildi. Oneplus 7 kamera açısından, ara sıra meydana gelen ayna efektinin çalışmaması sorunu düzeltildi. Makro modunda yakınlaştırma sırasında kamera ile ilgili anormal sorun düzeltildi. Gece Manzarası modunda sürekli fotoğraf çekerken bazı düğmelerdeki anormal sorun düzeltildi. Ağ kısmındaki düzeltmeler ise şu şekilde:  Geliştirilmiş 4G ağ iletişimi. Wi-Fi bağlantısının kararlılığı iyileştirildi. Güncellemeyi alanların paylaştığı resimlere göre güncelleme 321MB boyutunda. OnePlus, güncellemenin bugün sınırlı sayıda kullanıcının alacağı aşamalı bir sunuma sahip olacağını söylüyor. Kritik bir hata olmadığından emin olduklarında birkaç gün içinde Oneplus 7 kullanıcıları için daha geniş bir sunum başlayacaktır.

Google katlanabilir kamera devrimi başlatmak istiyor: İşte yeni patent