Apple Watch 7 serisi hakkında ayrıntılı bilgiler geldi

q22

Apple’ın akıllı saatlerdeki son serisi olacak olan Apple Watch 7 hakkında ayrıntılı bilgiler geldi.

Apple ürünleri yayınlanmadan önce şirketten çıkacak cihazlar hakkında bilgi almak neredeyse imkansız. Şirket yeni çıkacak cihazları hakkında hiçbir bilgi paylaşmıyor, ancak yine de sızıntılar oluyor. Bunlardan biri de yeni çıkacak olan Apple Watch 7 serisi hakkında oldu.

Şirket, lansmanlarında, kesin ayrıntılardan bahsetmeden yalnızca ilgili bilgileri açıklıyor. Örneğin, iPhone’larda ne kadar büyük bir pil olduğunu anlamak zor ve bildiğimiz tek şey, 8 saatlik bir SOT elde etmek için yeterli olacağı olmuştu. Ancak yakın zamanda çevrimiçi bir veri sayfası ortaya çıktı ve bu, bizi Watch Series 7 hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı.

ds

Eski Series 6 , Series 3 ve SE saatlerinin yanı sıra en yeni Apple akıllı saatin özelliklerinden net bir şekilde bahsedilmektedir. En göze çarpan parça, Watch Series 7 modellerinin ağırlığı. 41mm kadranlı model Alüminyum kasa ile sadece 32 gram ağırlığındadır, Paslanmaz Çelik model için ağırlık önemli ölçüde artar ve 42.3 gram iken Titanyum yapı yine sadece 37 gram ile alt taraftadır. Daha büyük 45 mm modellere gelince, sırasıyla 38,8 gram (Alüminyum), 51.5 gram (Paslanmaz Çelik) ve 45.1 gram (Titanyum).

Önceki iki nesil saatte olduğu gibi aynı 32 GB’de kalan dahili depolamada kesinlikle hiçbir değişiklik olmamasına rağmen, yonga seti yeni S7 Paket İçi Sistem (SiP) ile önemli bir artış görüyor. Bu işlemcinin geçen yılki Apple Watch SE’deki S5 SiP’den %20 daha hızlı olduğu iddia ediliyor.

Steam Deck geliştirme kiti görüntüleri ortaya çıktı