LTE’li Apple Watch 3, Eylül’de Geliyor!

ger

Apple’ın yılan hikayesine dönen sonbahar lansmanında yeni detaylar ortaya çıktı. Raporlara göre 3. nesil Apple Watch eylülde piyasaya çıkacak.

iPhone 8 zamanında çıkacak mı? iPhone SE ne zaman gelecek? 7S serisi ile 8 aynı anda mı tanıtılacak? Tüm bu soruların kesin yanıtları bulunmuyor. Fakat tarihin yaklaşmasıyla Apple tarafından işler netleşiyor. CNBC’nin yeni raporuna göre Apple Watch 3 eylül ayında piyasada olacak.

Hakkında fazla bilgi sahibi olmadığımız 3. nesil akıllı saatin, iPhone’lara daha az bağımlı olacağı bilinenler arasında. e-Sim teknolojisiyle LTE alıcısına sahip olması beklenen Apple Watch’un çağrıları ve SMS’leri telefona bağlanmadan da alabileceği, gerektiğinde internet üzerinden tek başına veri alışverişi yapabileceği bilinenler arasında. Ayrıca saatin internet üzerinden telefonla bağlantı kurabileceğini umuyoruz.

Apple’ın söz sahibi olduğu giyilebilir teknoloji pazarına yeni bir kanla girmek istediği biliniyor. Bu nedenle tasarımsa ciddi bir değişiklik olabilir. Ancak henüz böyle bir değişikliğin sinyallerini almış değiliz. Elimizdeki son bilgilere göre Apple’ın sonraki nesil saati iPhone 8 ile birlikte tanıtılacak. iPhone 8’in raflarda yerini alması bir miktar gecikecek ve iPhone SE 2, 2018 baharında kullanıcıyla buluşacak.