Apple sağlam bir Watch modeli üzerinde çalışıyor

Apple Watch hala küresel akıllı saat satışlarına liderlik ediyor

Giyilebilir teknoloji pazarındaki öncü isimlerden biri olan Apple sağlam ve dayanıklı bir Watch modeli için kolları sıvadı. İşte konunun detayları.

Teknoloji sektöründeki öncü isimlerden biri olan Apple, yeni bir Watch modeli üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan son detaylara göre Apple’ın üzerinde çalıştığı yeni Watch modeli sağlam bir yapıya sahip olacak.

Aklınıza hemen şu soru gelebilir. Mevcut Apple Watch modelleri yeterinde dayanıklı bir yapıya sahip değil mi? Aslında bu sorunun cevabı saatin kullanım koşullarına göre değişebilir. Eğer Apple Watch’ı koşu, yürüyüş ve benzeri spor aktivitelerinde kullanıyorsanız sorun yok. Fakat dağcılık, tırmanış gibi ekstrem sporlarda bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

Apple sağlam bir Watch modeli üzerinde çalışıyor

İşte Apple tarafından geliştirilmekte olan yeni akıllı saat modeli, tehlikeli spor türlerinde dahi zarar görmeyecek bir tasarıma sahip olacak. Apple bu saat için özel köşelikler tasarlamayı planlıyor. Böylece saat çok sert darbelere de maruz kalsa ekranı büyük ölçekli zararlar görmeyecek.

Yüksekten düştüğünde ya da  benzeri bir kazaya uğradığında fonksiyonel bir şekilde çalışmaya devam edecek. Elbette bu durumun şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu unutmamanız gerekiyor. Belki Apple önümüzdeki süreçte bu saat ile ilgili bazı değişikliklere gidebilir. Sonuçta böylesine sağlam ve dayanıklı bir saatin hitap edeceği kitlenin hayli sınırlı olduğu da inkar edilemez gerçeklerin başında geliyor.

Xiaomi Mi Mix Fold tanıtıldı! İşte özellikleri