Apple Pay için yeni tanıtım videosu geldi!

apple pay mobil odeme

2016 yılının trendleri şimdiden belli olmaya başlıyor. Giyilebilir teknolojilerin yanı sıra firmalar mobil ödeme sistemleri üzerinde ciddi mesai harcıyor. Bunlardan bir tanesi ise Apple Pay olacak. Apple bu yeni sistem için yeni bir video yayınladı.

apple-pay-mobil-odeme

Android Pay, Samsung Pay ve Apple Pay, 2016 yılının trendleri konusunda ipucu veriyor. Mobil ödeme artık hayatımıza girmeye başlayacak. Henüz Türkiye’ye göz kırpan bir mobil ödeme sistemi olmadı ancak önümüzdeki dönemde ülkemizde de bu sistemlerin aktifleşmesini bekliyoruz.

Akıllı telefon pazarındaki payı düşünüldüğünde ise Apple Pay oldukça heyecan verici. Firma yeni sistemi tanıtan bir video yayınladı. Ödeme sisteminin nasıl çalışacağının anlatıldığı bu kısa videoda, ödemelerin nasıl yapılacağı gösteriliyor. Apple Pay yakın zamanda ülkemizde aktifleşmeyecek ancak kullanabilmek için iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s veya iPhone 6s Plus modellerinden birine sahip olmanız gerekecek. Bu sistem ayrıca Apple Watch üzerinden de kullanılabilecek. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Amiral gemileri hangi özellikleriyle dikkat çekiyor?