Apple Music daha fazla cihaza geliyor

Apple Music daha fazla cihaza geliyor

Apple Music, bugünden itibaren Roku platformunda kullanıma sunulacak. Artık Roku destekli TV’ler, hoparlörler ve ses çubukları dahil olmak üzere herhangi bir Roku cihazında hizmetten müzik akışı yapabileceksiniz. İşte detaylar.

Bu, yalnızca halihazırda Roku cihazlarına sahip olan Apple Music aboneleri için faydalı olmakla kalmayacak, aynı zamanda Apple’ın Spotify beğenileri tarafından engellenen daha fazla abone bulmasına yardımcı olabilir. Yeni gelenler, Roku kanal mağazasında bulunan uygulama aracılığıyla Apple Music’e kaydolabilecekler. Bir aylık deneme süresinden sonra hizmetin ücreti aylık 10 ABD dolar olarak belirlendi.

Aboneler, 90 milyondan fazla şarkı ve 30.000 küratörlü çalma listesinden oluşan bir kitaplığa erişebilecek. Ayrıca 4K olarak müzik videoları izleyebilir, orijinal şovlara ve konserlere göz atabilir ve Apple Music Radio yayınlayabilirler.

Apple Music daha fazla cihaza geliyor

Apple Music, Fire TV’ye geldikten üç yıl sonra ve Android uygulamasının Chromecast desteği kazanmasından bu yana neredeyse uzun bir süre sonra Roku’ya da geliyor. Roku artık platformunda büyük müzik akışı hizmetlerinin çoğuna sahip olacak. Spotify, Amazon Music ve Tidal’ın beğenisine zaten erişim sundu. Şu anda müzik dinleme uygulamaları arasında en popüler olarak Spotify karşımıza çıkıyor. Apple da bu durumun farkında olacak ki kendi bünyesine abone çekmek için farklı özellikler ve güncellemeler sunmaya devam ediyor. Yine de Spotify’ın köklü kullanıcı kitlesini geçmesi oldukça zor bir hamle olacaktır desek yanlış olmaz.

Acer, Bahar Küresel Lansman Etkinliğini 18 Mayıs’ta gerçekleştirecek