Apple Music sonunda Türkiye’ye açıldı!

Apple Music Türkiye

Apple Music artık Türkiye’de. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında duyurulan servis Türk kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Apple’ın en dikkat çeken servislerinden biri olan çevrimiçi müzik platformu Apple Music sonunda Türkiye’de kullanıma sunuldu. Geçtiğimiz yıl iOS 8.4 güncellemesiyle kullanıma sunulan servis, normal yollardan ülkemizde kullanılamıyordu. Artık resmi olarak yayında.

Apple Music Türkiye’de!

Telif haklarına ilişkin yasal prosedürler sebebiyle geciken Apple Music özelliğini artık kullanabiliyoruz. Bireysel kullanıcılar aylık 9.99 TL, aile paketi özelliği ile 14.99 TL abonelik ücretlerine sahip olan servis milyonlarca şarkıyı içerisinde barındırıyor.

Apple Music servisi ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Daha sonra ise Apple hesabınıza tanımlı kredi kartınızdan abonelik türünüze göre aylık ücret alınıyor. iPhone, iPad, iPod, PC, Mac, Android ve Apple TV gibi neredeyse tüm platformlardan bu servisi kullanmak mümkün. Toplam içerik sayısı ise 30 milyondan fazla. Daha şimdiden onlarca farklı Türk sanatçıyı Apple Music’te bulmak mümkün. 100’den fazla ülkede hizmet veren servisin ülkemizde de aktifleşmesi sevindirici bir gelişme oldu.

Geçtiğimiz günlerde son verilen iTunes Radio servisi de Apple Music içerisinde geliyor. 10 milyondan fazla abone sayısıyla dikkat çeken Apple Music, Spotify ve benzeri rakipleri ile 2016 yılında sıkça karşımıza çıkacak. Eğer henüz Apple Music servisine erişemiyorsanız, birkaç saat içerisinde tamamen aktifleşeceğini belirtelim. Şimdilik bazı hesaplarda hata mesajı görülebiliyor.

Evcil hayvanınız için 10 giyilebilir ürün!