Apple manyetik bir iPhone pil paketi üzerinde çalışıyor

Apple manyetik bir iPhone pil paketi üzerinde çalışıyor

İPhone 12 ailesindeki MagSafe, esas olarak cüzdanlar ve şarj istasyonları için kullanışlı. Ancak Apple görünüşe göre bu işlevselliği akıllı yönlerde genişletmeye çalışıyor. Bloomberg’e göre, Apple iPhone 12’nizi (ve muhtemelen gelecekteki iPhone’larınızı) kablosuz olarak şarj edecek bir MagSafe pil paketi geliyor.

Önceki Apple pil paketlerinden farklı olarak, bu paket pek zarif bir görünümde olmayacak. Apple konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti. Ancak geliştirici Steve Moser, iOS 14.5 beta’nın geçici olarak bir pil paketine referans verdiğini belirtti.

Apple manyetik bir iPhone pil paketi üzerinde çalışıyor

Özellik geliştirilip yaygın hale gelir mi belli değil. Prototip pil eklentisi şu anda yanlış aşırı ısınma uyarılarının yanı sıra bir iPhone ve bir kılıf arasında geçiş yapma sorunları yaşıyor. Bunun gibi aksaklıklar, donanım geliştirme açısından sık rastlanan problemlerden. Ancak görünüşe göre Apple’ın projeyi geciktirmesi veya iptal etmesi için yeterli sebepler. Apple daha önce de duyurmasına rağmen AirPower’ı hurdaya çıkarmıştı.

Yine de söz konusu manyetik pil paketinin üzerinde çalışmaya devam etmeleri için yeterli teşvik mevcut. Paket, MagSafe için iPhone ve aksesuarlarının satışını artıran bir araç olması mümkün. Telefonunuzu hala cebinizdeyken kablosuz olarak şarj etmeniz kesinlikle faydalı olacaktır. Ürünün pratiklik açısından tercih edileceği kesin. Ancak aksesuar çok yavaş şarj oluyorsa veya çok fazla prim taşıyorsa, manyetik bağlantı ne kadar uygun olursa olsun Apple için bu ürünü satmak zor olabilir.

Mortal Kombat Arcade oyun kabini yakında satışa sunulacak