Final Fantasy Pixel Remaster serisi sonunda Xbox’a geliyor

Final Fantasy Pixel Remaster serisi sonunda Xbox'a geliyor

Square Enix’in muhteşem Final Fantasy Pixel Remaster serisi sonunda Xbox’a da ulaştı. 2021’den itibaren PC ve mobil cihazlara, geçen yıl Switch ve PS4’e gelen 1980’ler ve 90’ların klasikleri artık Xbox Series X/S’de mevcut. İşte tüm detaylar.

Xbox Mağazası, altı oyunluk seriyi 75 ABD doları tutarındaki pakette (sınırlı bir süre için 60 ABD doları) satmakta. Alternatif olarak, bireysel taksitleri 12 ila 18 ABD Doları arasında değişen fiyatlarla satın alabilirsiniz. Şu anda 9,59 ila 14,39 ABD Doları arasında satışta. Seri, modern HD ekranlarda ortaya çıkacak şekilde tasarlanmış güncellenmiş piksel grafiklerle Final Fantasy I’den Final Fantasy VI’ya kadar yeniden düzenleniyor. Oyunlarda ayrıca yeniden düzenlenmiş müzikler (ve chiptune-tastic orijinallerine geri dönme seçeneği) var. Ayrıca güncellenmiş yazı tipleri ve orijinaller arasında seçim yapabilirsiniz.

Final Fantasy Pixel Remaster serisi sonunda Xbox'a geliyor

Final Fantasy klasiklerinin yanı sıra Square Enix’in Trials of Mana (50$) ve Legend of Mana (30$) oyunları da artık Xbox’ta. Ayrıca Dragon Quest III HD-2D Remake, 14 Kasım çıkış tarihinden önce ön siparişe (60 $) açık. Hem filmleri hem de oyunları ile temel bir hayran kitlesine sahip olan seri artık daha fazla kişi tarafından oynanabilecek hale geldi denebilir. Hayranlar xbox ile de sevdikleri oyunu deneyimleme şansına erişecek. Bu sebeple daha fazla seçenek de yakında sunulabilir. Zira dünyanın dört bir yanından insanların sevdiği bir seri diyebiliriz.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Tehlike Saçıyor: Sahte QR Kod Tehlikesi