Apple Kullanıcıları Apple Watch ile İlgilenmiyor!

xl xl Apple Smart Watch

Apple Watch, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırmış olabilir ama Büyük Elma’nın akıllı saati, sadık Apple kullanıcıları arasında pek de popüler bir cihaz değil.

Apple’ın akıllı saati Apple Watch geçtiğimiz günlerde, büyük Apple organizasyonunda tanıtıldı ve bilişim otoriteleri, akıllı bombaya büyük ilgi gösterdi.

Ne var ki Apple Watch, özellikle firmanın sadık müşterileri arasında hiç de popüler değil. Yapılan araştırmalara göre, hali hazırdaki Apple kullanıcılarının yalnızca yüzde 11’i Apple Watch ile ilgileniyor ve satın almayı ciddi ciddi düşünüyor.

Kalan yüzde 89’luk kısım ise, Apple Watch’un, sektöre hiçbir yenilik getirmediği ve alınmaya değmeyeceği yönünde fikir bildiriyor.

Apple kullanıcıları arasında yapılan araştırma, fazlasıyla ilginç bir fikre de ışık tutuyor: Apple iPhone 6 gibi akılı telefon varken ve her türlü saat fonksiyonunu yerine getirirken, kimin Apple Watch’a ihtiyacı var?

Apple müşterilerinin ezici çoğunluğu, var olan saatlerinin fazlasıyla yeterli olduğununu düşünmekte.

Apple Watch’un tahmini fiyatı da, kullanıcıları rahatsız ediyor. 350 dolarlık uçuk fiyat, bu kişileri rahatsız ediyor.

Anketlere ve araştırmalara bakılırsa, Apple Watch, Büyük Elma’nın istediği popülerlik düzeyine asla ulaşamayacak gibi görünüyor.

 Facebook Moments yolda