Amazon 6 Yeni Cihaz Tanıttı!

Amazon 6 Yeni Cihaz Tanitti

İnternet devi Amazon tatil sezonunda piyasaya sürmeyi hedeflediği 6 yeni cihazını tanıttı.

Aralarında Voyage adında bir e-ink tabletten, 8.9 inçlik iPad Air’den hafif bir tablete her çeşit tablet mevcut.

Amazon 6 Yeni Cihaz Tanitti!

Amazon’un çocuklara yönelik yeni Kindle tableti 25 dolarlık bir kılıf ve beraberinde ücretsiz ebeveyn denetim yazılımlarıyla beraber sunulacak. Önceki Fire’lardan daha ince ve 6 ile 7 inçlik ekran seçenekleriyle gelen yeni Kindle Fire HD’lerin tasarımında ise önemli bir değişiklik yok. Bu iki cihazın fiyatları ise sırasıyla 99 dolar ile 139 dolar olarak belirlenmiş durumda.

379 dolarlık fiyat biçilen yeni HDX modeli ise 2.5GHHz işlemci ve 339ppi piksel yoğunluğuyla kullanıcılara sunuluyor. Amazon’nun amiral gemisi 59 dolarlık yeni bir Fire Keyboard adında aksesuara sahip. Kablosuz bir klavye olan aksesuar, belgeleri düzenlemenize ve ekranı kaydırmanıza olanak tanıyor.

Sunulmaya hazır olan bir başka tablet ise Fire for Kids, lastik bir kılıf ve bir yıllık FreeTime üyeliğiyle geliyor. Tabletin 6 inçlik modeli 149 dolar iken 7 inçlik sürümü ise 189 dolar olarak belirlenmiş. Tabletin en önemli avantajı ise iki yıllık garanti süresinin yanında herhangi bir nedenle iade edebilme imkanı ve yenisiyle değiştirilebilme imkanı sunuyor.

Chip tarafından yapılan habere göre e-ink ekranları sevenlerin Voyage’dan hoşlanacaklar. 199 dolara satışa sunulacak olan tabletin ekran çözünürlüğü geliştirilmiş ve bir şarjla 6 hafta kullanılabiliyor.

Ön siparişe açılan yeni cihazların Ekim 2014 tarihinde tüketicilerin eline ulaşması bekleniyor.

AC: Rogue PC Yolunda!