Apple katlanabilir ekranlı bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalışıyor

apple

Apple katlanabilir telefon hakkında hala bilgi sunmadı ancak katlanabilir bir dizüstü bilgisayar yolda olabilir. İşte tüm detaylar.

Şimdiye kadar Asus, Zenbook Fold serisiyle katlanır ekranlı dizüstü bilgisayarların gerçek öncüsü oldu, ancak gelecekte ciddi bir rekabetle karşı karşıya kalacağı iddia ediliyor. Kore’den gelen bir habere göre Apple, katlanabilir ekranlı bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalışıyor. Görünüşe göre şirket, katlanabilir ekranlı bir MacBook piyasaya sürmek için tedarikçilerle görüşüyor. Bu cihaz, meyve verirse, artık durgun olan ekran pazarı hareketlenebilir.

Söz konusu ekranın 2026 civarı piyasaya sürülmesi bekleniyor. Samsung Display ve LG Display gibi Koreli ekran üreticileri, akıllı telefon pazarı artık oldukça doymuş durumdayken, son zamanlarda dizüstü bilgisayarlar için OLED panellerine çok yatırım yaptı. Her iki şirket de şu anda “dizüstü bilgisayarlar için katlanabilir OLED paneller geliştirme ve üretim planlarını koordine ediyor.” Yeni oluşan pazar hızla büyüyor diyebiliriz.

Apple çalışanları ChatGPT kullanamayacak

Apple’dan gelen bir sipariş, hala küçük olan bu pazarda kesinlikle büyük bir etki yaratacak. Raporun kaynağına göre, daha büyük ekran boyutları, panel üreticileri için daha karlı olacak, ancak bunlar büyüdükçe harika piksel yoğunlukları elde etmek daha zor olacak. Yine de dizüstü bilgisayarlar için katlanabilir ekranlar, akıllı telefonlar için katlanabilir ekranlardan daha kârlı bir iş. Bu nedenle bu, katlanan ekranlar üreticilerinin yakın gelecekte ek para kazanmaları için büyük bir fırsat olacak.

Viewsonic LS610WH : Güç adaptörlerine ihtiyaçı ortadan kalkıyor