Apple iPhone 15 ile kuralları yeniden yazacak

iPhone 15 Pro

Apple’ın iPhone 14 serisinin tanıtmasının akabinde gözler yeni iPhone modellerine çevrildi. Peki Cupertino merkezli şirket iPhone 15 serisinde hayranlarına ne gibi bir sürpriz hazırlayacak? İşte konu ile ilgili ilk detaylar.

Apple iPhone 15 ile kuralları yeniden yazacak. Apple Eylül’de düzenlediği etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. iPhone 14 serisindeki en büyük değişim ise yıllardan beri aynı şekilde karşımıza çıkan çentik oldu. Apple sonunda çentik kısmını, delikli ekran tasarımına çevirdi.

iphone 14 ​

iPhone 14’ün satışa sunulmasının ardından gözler iPhone 15’e çevrildi. Geçtiğimiz günlerde Apple’ın iPhone 15 ile yeni bir tasarım çizgisine geçiş yapacağı sızdırılmıştı. Şimdi de benzer raporların ortaya çıkması akıllara “acaba” sorusunu getirdi.

iPhone 14

Apple iPhone 15 ile tabularını yıkacak

Söz konusu Apple’dan farklı bir firma olsa kafalarda bu kadar fazla soru işareti olmazdı. Yani yeni bir tasarıma geçilecek olması, o kadar da uzak bir fikir gibi durmazdı. Lakin söz konusu Apple olduğunda insanların kafasına türlü türlü sorular geliyor.

iPhone 15 Ultra

Yıllardan beri aynı çentik tasarımında ısrar eden Apple’ın çentiği küçülttükten sonra, tam ekran tasarımına geçiş yapması pek de olası gelmiyor. Fakat yine de sızdırılan raporlarda Apple’ın FaceID’yi kaldıracağı ve touchID’ye geri dönüş yapacağı iddia ediliyor. Böylece yeni iPhone modeli de çentik yerine ekran altı tasarımıyla gelecek. Tabi ki bunun bir söylentiden ibaret olduğunu şimdilik unutmamak gerekiyor.

Twitter işten çıkarılan personellerin geri dönmesini istiyor!