Apple’dan gizlilik için yeni reklam!

gizlilik

Apple, iPhone’da gizliliği ön plana çıkarmak için Private Side adında yeni reklamını yayınladı. Gizlilik odaklı olan bu reklamda, günlük yaşamda insanların gizliliğe ne kadar ihtiyaç duyduklarından bahsediliyor.

Apple, bildiğiniz gibi tüm cihazlarında ve hizmetlerinde gizliliğe ne kadar önem verdiğini sıkça vurguluyor. Gizliliği ön planda tutan Apple, bu alandaki yatırımları ve aldığı önlemler ile rakip firmalara göre büyük avantaj sağlamış durumda.

iOS 13 tanıtım tarihi açıklandı!

Bir dönem ünlülerin çıplak fotoğraflarının ortaya çıktığı iCloud sızıntısı dışında bu alanda sorun yaşamayan Apple, bu olaydan sonra çift aşamalı güvenlik sistemini devreye sokmuştu.

Gizlilik Apple için çok önemli

Apple ekosistemine geçenlere gizlilik konusunda endişe etmemesi konusunda mesajlar veren firma, bugün Private Side adında yeni reklamını yayınladı. iPhone Xs’in gizliliğini öne çıkaran bu reklamda, insanların gün içerisinde özel alanlara ihtiyaç duyduğuna dikkat çekiliyor.

iPhone X ile hala rakipsiz olan Face ID özelliğini kullanan Apple, önümüzdeki yıllarda kişi gizliliği için yeni atılımlar da yapacaktır. Umarız Apple’ın rakiplerinden de buna benzer hamleler görürüz.