Apple Fitness+ hizmetini tüm iPhone kullanıcılarına sundu

Apple, Fitness+ hizmetini tüm iPhone kullanıcılarına sundu

Apple Fitness+ abonelik hizmeti bir süredir var, ancak yalnızca Apple Watch’a sahip kullanıcılar tarafından kullanılabiliyordu. Bugün şirket, hizmetini bu sonbahardan itibaren tüm iPhone kullanıcılarının kullanımına sunduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Apple Fitness+ İlk başta 21 ülkede piyasaya sürülecek ve devamı gelecek. Apple, buna ek olarak 12 Eylül’de Time to Walk’un dördüncü sezonunu başlatıyor. Artık yürüyüşlerinize Regina Hall, Latin Grammy ödüllü Nicky Jam ve Emmy Ödüllü sanatçı Leslie Jordan eşlik edecek. Time to Run ise Yellowstone Ulusal Parkı, Mexico City ve Yeni Zelanda’daki Queenstown gibi lokasyonlarla ikinci sezonuna başlayacak. Antrenmanlı Artist Spotlight serisinde Mary J. Blige, The Rolling Stones ve The Weeknd’den müzikleri yer alacak.

Apple, Fitness+ hizmetini tüm iPhone kullanıcılarına sundu

Apple Fitness+ kullanılabilirliğine geri dönersek, kaydolmak için bir iPhone’a ihtiyacınız olacak, ancak bir iPad veya hatta Apple TV kullanarak Fitness+’ın tüm özellik ve egzersiz kataloğunu deneyimleyebilirsiniz. Fitness+, watchOS 9 ve iOS 16 ile birkaç yeni özellik kazanıyor. Örneğin, uygulama kişisel rekorlar, galibiyetler veya büyük kilometre taşları için ödüller verecek. Ek olarak, watchOS 9’da antrenman ekranı, antrenman sırasında antrenörün koçluğu ile birlikte ek bilgiler alacak. Daha da önemlisi, Apple TV’niz olmasa bile antrenmanınızı AirPlay aracılığıyla iPhone veya iPad kullanarak yayınlayabilirsiniz. Şirket yeni iPhone serisi ile birlikte birbirinden özel güncelleme ve yenilik de sunmaya devam edecek.

Apple Watch SE’den de ucuz bir model piyasaya sürülebilir