Apple News+ Türkiye’de nasıl kullanılır?

Apple News+ Türkiye

Apple’ın yeni servisi Apple News+ Türkiye’de maalesef ki kullanıma sunulmayacak. Ancak anlatacağımız yöntem ile Apple News+ Türkiye’de yasal olarak kullanılabiliyor.

Apple Özel Etkinliği’nde tanıtılan Apple News+ servisinin; Amerika, Kanada, İngiltere ve Avustralya’da kullanıma sunulacağı açıklanmıştı. Ancak anlatacağımız yöntem ile Apple News+ hizmetini bu ülkeler dışında Türkiye’de de kullanmak mümkün. Apple News+ Türkiye’de nasıl kullanılıyor?

Apple News+ Türkiye’de nasıl kullanılır?

  1. Adım: iPhone’dan Ayarlar>Genel>Dil ve Bölge seçeneğine tıklayın.
  2. Adım: Bu bölümden Bölge bölümüne tıklayın.
  3. Adım: Bölgenizi; Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada veya Avustralya olarak değiştirin.
  4. Adım: Dil ve Bölge ayarlarına geri dönün.
  5. Adım: Bu bölümde iPhone Dili seçeneğine tıklayın.
  6. Adım: Açılan ekrandan iPhone dilinizi İngilizce veya İngilizce (UK) olarak değiştirin.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra App Store’dan Amerika bölgesine ait bir hesap oluşturun. Hesap oluşturmadan önce çeşitli sitelerde satılan dolar bazında iTunes hediye kartı satın alın. 10 dolarlık iTunes hediye kartı 1 aylık işinizi görecektir. Daha sonra bu hediye kartını Amerika hesabınıza tanımlayın.

Apple News+ Türkiye

Tüm bu adımlardan sonra; Apple News+ hizmetini aylık 55 TL ödeyerek biraz masraflı bir şekilde kullanabilirsiniz. Ancak aylık 55 TL‘ye 300’den fazla İngilizce dergileri okumanın oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Son olarak Apple News+’ın uzun bir süre daha Türkiye’ye gelmeyeceğini belirtelim.

Turkcell’den Apple’a büyük çalım! TV+ isim hakkı bizde!