Apple Fitness+ hamile kadınlar ve yaşlılar için egzersiz programları ekliyor

Apple Fitness+ hamile kadınlar ve yaşlılar için egzersiz programları ekliyor

Apple Fitness+, fitness yolculuğuna yeni başlayanlar için eğlenceli antrenmanları erişilebilir hale getirme konusunda şimdiden takdire şayan bir iş çıkarıyor. Apple şimdi, fitness topluluğu tarafından genellikle gözden kaçan kişilere yönelik bir dizi sınıfla hizmetin bu yönüne daha da eğiliyor.

Şirket, özellikle hamile kadınlar ve yaşlı yetişkinler için tasarlanmış egzersiz programları sunuyor. İki kategoride bulunacak 18 seanstan oluşuyor ve her bir antrenmanın tamamlanması yaklaşık 10 dakika sürüyor. Apple, egzersizlerin işini iyi bilen eğitmenler tarafından hazırlandığına da dikkat çekti. Örneğin, hamilelik dersleri anne Betina Gozo’yu tarafından yönetiliyor. Diğer Fitness + antrenmanlarının çoğunda olduğu gibi, potansiyel değişiklikleri göstermek için ellerinde birkaç başka antrenör de olacak. Ek olarak Apple, yoga, güç ve yüksek yoğunluklu aralıklı egzersiz kategorilerinde bulabileceğiniz yeni başlayanlar odaklı egzersizler ekliyor. Doğru formu öğrenmek istiyorsanız, başlangıç seviyesinde dersler işinize yarayacaktır.

Apple Fitness+ hamile kadınlar ve yaşlılar için egzersiz programları ekliyor

Apple, yeni derslerin dışında Fitness + ekibine ek eğitmenler ekliyor. Bunlardan biri de 15 yıllık yoga uzmanı Jonelle Lewis. Son olarak şirket, 22 Nisan Dünya Günü için “Time to Walk” serisinin yeni bir bölümünü zamanında yayınlamayı planlıyor. Bölüm, Jane Fonda’nın korkulara karşı durmak ve iklim savunuculuğunun gücünden bahsetmesini içerecek. Tüm Fitness + eklentileri 19 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak. ABD’de Fitness + aylık 10 ABD Doları veya yıllık 80 ABD Doları olarak fiyatlandırılıyor. Ayrıca Apple One Premier planlarına da dahil.

Google Earth yıllar sonra en büyük güncellemesini yaptı! İşte detaylar