Apple en yetenekli iPad Air ’i tanıttı

iPad Air

Yeni iPad Air ’de çığır açıcı M1 çip, ultra hızlı 5G, Ana Sahne özellikli yeni bir ön kamera ve çok daha fazlası bulunuyor.

Yeni renk seçenekleriyle sunulan iPad Air ayrıca daha doğal bir video konferans deneyimi sağlayan yeni Ana Sahne özellikli Ultra Geniş ön kameraya, 2 kata kadar daha yüksek aktarım hızı olan bir USB-C bağlantı noktasına ve Cellular modellerinde ışık hızında 5G’ye sahip.

Gelişmiş kameralar ve en yeni aksesuarlarla uyumluluk; içerik üreticiler, oyun severler ve öğrenciler gibi kullanıcılara yaratıcılığın, üretkenliğin ve kendini ifade etmenin sınırlarını zorlama imkanı veriyor. Yeni iPad Air, 11 Mart Cuma gününden itibaren sipariş edilebilecek ve 18 Mart Cuma gününden itibaren mağazalarda yerini alacak.

iPad Air

M1 Çip

iPad Air’deki çığır açıcı M1 çip, olağanüstü güç verimliliği ve tüm gün süren pil ömrüyle en zorlu uygulamalarda ve iş akışlarında bile performansı inanılmaz derecede artırıyor.1 8 çekirdekli CPU yüzde 60’a kadar daha hızlı performans, 8 çekirdekli GPU ise önceki iPad Air modellerine göre 2 kata kadar daha hızlı grafik performansı sunuyor. 16 çekirdekli Neural Engine, CPU ve GPU ile birlikte üst düzey deneyimlere olanak veren gelişmiş yapay öğrenme (ML) işlevlerine güç sağlıyor. M1 çipin performansı, birden fazla 4K video akışını düzenlemekten grafiklerin yoğun olarak kullanıldığı oyunlar oynamaya, bir odayı 3D olarak yeniden tasarlamaya ve daha gerçekçi artırılmış gerçeklik (AR) deneyimlerine kadar, kullanıcılara iPad Air ile her zamankinden çok daha fazlasını yapma imkanı tanıyor.

iPad Air

12 MP Ön Kamera

Ana Sahne özellikli Ultra Geniş 12 MP ön kamera, kullanıcılar hareket ettikçe süjeyi kadrajda tutmak için otomatik olarak pan yapıyor. Kamera kadraja giren diğer kişileri de algılıyor ve yumuşak bir şekilde görüntüyü uzaklaştırarak herkesin sohbete katılmasına imkan veriyor. Böylece, ister sevdiklerinizle hasret gideriyor ister uzaktan eğitim alıyor olun, Ana Sahne özelliği bağlanmayı hiç olmadığı kadar keyifli hale getiriyor. Ana Sahne özelliğinin iPad Air’e eklenmesiyle, bu büyüleyici deneyim şimdi tüm iPad modellerinde sunuluyor.

iPad Air’in arkasındaki 12 MP Geniş kamera, kullanıcıların net fotoğraflar ve 4K kalitesinde videolar çekmelerini, belge taramalarını ve muhteşem AR deneyimleri yaşamalarını sağlıyor. Fotoğraf ve video kaydı, düzenleme ve paylaşma için uçtan uca çözüm sunan iPad Air, inanılmaz derecede çok yönlü ve son derece taşınabilir bir mobil stüdyo.

iPad Air

Ulta Hızlı 5G ve Gelişmiş Bağlantı Özellikleri

Wireless bağlantı, müşterilerin hareket halindeyken iPad Air ile daha da fazlasını yapmalarına olanak tanıyor. iPad Air, 5G ile ideal koşullarda 3.5 Gbps’ye varan en yüksek hızlara ulaşabiliyor.3 iPad Air, eSIM ve Wi-Fi 6 desteği de sunuyor. Böylece bağlanmaya ihtiyaç duyduklarında kullanıcılara dosyalara erişmekten veri yedeklemeye, iş arkadaşlarıyla iletişim kurmaya veya SharePlay kullanarak aileleri ve arkadaşlarıyla film izlemeye kadar büyük bir esneklik sunuyor.

Bir önceki nesle göre şimdi 2 kata kadar daha hızlı olan USB-C bağlantı noktası, 10 Gbps’ye kadar veri aktarımı yapabiliyor. Bu sayede büyük fotoğraf ve videolar daha da hızlı bir şekilde içe aktarılabiliyor. Bağlantı noktası iPad Air’i kameraların, harici depolama aygıtlarının ve 6K’ya kadar çözünürlüğe sahip ekranların içinde bulunduğu çok geniş bir USB-C aksesuarları ekosistemine bağlıyor.

iPad Air

Liquid Retina Ekran ve Touch ID Özellikli Tam Ekran Tasarım

Çok sevilen ince ve hafif tasarımıyla yeni iPad Air; uzay grisi, yıldız ışığı, pembe, mor ve yeni büyüleyici mavi gibi göz alıcı renk seçenekleriyle geliyor. iPad Air, 3,8 milyon pikselin yanı sıra 500 nit parlaklık, tam laminasyon, P3 geniş renk yelpazesi, True Tone ve yansıma önleyici ekran kaplaması gibi gelişmiş teknolojilerle etkileyici bir görsel deneyim sunan 10.9 inç Liquid Retina ekrana sahip.

iPad Air’deki Liquid Retina ekran ile birlikte yatay modda stereo ses sunan hoparlörler, olağanüstü bir film izleme deneyimi için geniş stereo ses sağlıyor. Üst düğmede yerleşik olarak bulunan Touch ID özelliği iPad Air’in kilidini açmak, uygulamalara giriş yapmak veya Apple Pay’i kullanmak için kullanıcıların yakından tanıdığı ve çok sevdiği kullanım kolaylığını ve güvenli kimlik doğrulama imkanını sunuyor.

Renault Austral :Atletik ve teknolojik bir SUV