Apple bedava dağıtılan bez için fiyat belirledi

Apple ve Google uygulama içi ödeme kuralları nedeniyle incelemeyle karşı karşıya

Teknoloji sektöründeki önemli firmalardan biri olan Apple dün gerçekleşen etkinlik sonrasında Apple Store’u güncelledi. İşte konunun detayları.

Apple bedava dağıtılan bez için fiyat belirledi. Şimdi aklınızdan hangi bez diye geçirebilirsiniz. Hemen belirtelim. Bir gözlük ya da telefon aldığınızda aldığınız mağazadan size hediye edilen, camı çizmeyen ve temizleyen bezlerden bahsediyoruz.

Evet, Appe geçtiğimiz gün ki etkinliğin ardından bir adet parlatma bezini de Apple Store üzerinden satışa sundu. İyi haber şu, parlatma bezi Apple’ın şu ana kadar ki en ucuz ürünü.

Kötü haber ise ücretsiz olarak dağıtılan bu beze Apple’ın 200 TL’lik fiyat biçmiş olması.

Apple bedava dağıtılan bez için fiyat belirledi

Yanlış anlaşılmasın. Bezin herhangi  bir özelliği yok. Parlatma bezi. Yani işi kendi kendisine yapmıyor. Telefonun ya da tabletin üzerine koyduğunuzda onu kendi kendisine temizlemiyor. Bildiğimiz bez.

apple

Tek farkı ise köşesinde Apple logosu bulunuyor olması. İşte bu logodan ötürü bezin fiyatı direkt olarak 200 TL’ye çıkmış durumda. Burada tercih tamamen kullanıcılara kalmış diyebiliriz.

Elbette bu bezi de satın alanlar olacaktır. Fakat insan yine de sormadan edemiyor. Gerçekten böyle bir ürüne 200 TL vermeye değer mi? Biz çok bilemedik. O yüzden kararı size ver yorumlarınıza bırakıyoruz. Sizce Apple’ın yeni ürününe 200 TL vermeye gerek var mı? Ya da bu bezin ederi gerçekte ne kadar olmalıydı?

Apple yeni MacBook Pro yongalarını M1 Pro ve M1 Max olarak adlandırılabilir