Apex legends mobile bu ay küresel olarak piyasaya çıkıyor

a3

Şubat ayında, popüler PC ve konsol battle royale oyunu Apex Legends sınırlı bölgelerde akıllı telefonlar için piyasaya sürülürken şimdi küresel olarak oynanmaya başlanacak.

Oyunun küresel ön kaydı Mart ayında başladı ve şimdi, Twitter’da Apex Legends Mobile’ın bu ayın sonunda küresel olarak piyasaya sürüleceğini doğrulayan resmi bir duyuru yapıldı. Oyun hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olacak ve iOS cihazlarda en az 2GB RAM ve Android cihazlarda 3GB RAM gerektirecek.

Apex legends mobile

Apex Legends mobile’ın temel oynanışı, PC PC/konsoldaki karşılığına benzer, ancak mobil cihazlar için sıfırdan inşa edilmiştir ve bu nedenle, varsayılan olarak birinci şahıstan üçüncü şahıs bakış açısına geçiş gibi oynanışta bazı değişikliklere sahip.

Farkında olmayanlar için Apex Legends Mobile, popüler PC/Konsol Battle Royale oyunu Apex Legends’ın mobil uyarlamasıdır. PC oyununa benzer şekilde, mobil versiyon da oyunculara en fazla üç oyuncudan oluşan takımlar oluşturma seçeneği sunuyor. Bir maçta toplam 60 oyuncu kapasitesine sahiptir ve zırh seviyelerini artırmak için çatışmaları teşvik ediyor.

Oyun mekaniği, hızlı hareket etmesi nedeniyle yüksek bir beceri tavanına sahiptir ve oyunun en çekici ve ilginç yanı, farklı aktif ve pasif yeteneklerle gelen farklı karakterleridir. 

Galaxy A13’ün yeni varyantı görüldü