Annelerle En Güzel Anlar Profilo’nun Facebook Albümünde

Profilo Sevgi ayrintida gizlidir 3

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin Anneler Günü nedeniyle hayata geçirdiği “Sevgi Ayrıntıda Gizlidir” adlı Facebook uygulamasına katılanlar, anneleriyle çektirdikleri en güzel anlarının fotoğraflarını binlerce kişiyle paylaşma olanağı elde edecek.

 Sosyal medyada ‘Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var’ yaklaşımıyla sevilen işlere imza atan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Anneler Günü’ne özel çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Profilo  Sevgi ayrintida gizlidir _

“Sevgi Ayrıntıda Gizlidir” adlı facebook uygulaması ile annelerle birlikte mutlu ve güzel anıların yaşandığı fotoğraf kareleri, tek bir kareye mozaiklenerek ölümsüzleşiyor. Katılımcıların facebook – instagram ya da bilgisayarlarından seçtikleri en güzel fotoğraf karelerinin oluşturduğu mozaikle katıldığı uygulamada fotoğraflar, katılımcıların facebook sayfasından da paylaşılabilecek.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin 30 Nisan tarihine kadar devam edecek “Sevgi Ayrıntıda Gizlidir” uygulamasına katılanlar sevdiklerini hazırladıkları fotoğrafla sevindirmenin yanı sıra yapılacak çekilişle 100 katılımcı kendi mozaik resminden hazırlanacak kanvas bir tablo kazanma şansını elde edecek.

Nokia Asha Cihazlara Yeni Güncelleme Yayınlanıyor