Doktor Randevuları Tek Tıkla Hizmetinizde: DoktorSaati.com

DoktorSaati1

DoktorSaati.com ve mobil uygulamasından, özel hastane ve muayenehanelerdeki doktorların uygun gün ve saatleri için anında randevu alınabiliyor. Üstelik DoktorSaati, SGK ve özel sigorta seçeneklerine göre arama yapma imkanı sunuyor.

Türkiye’de, ilk online doktor randevu sitelerinden biri olan ve ilk defa bunu mobil platforma taşıyan DoktorSaati, doktorların müsait saatlerinden anlık online randevu alabilmeniz için hizmet veriyor. Özel sağlık sektöründeki doktor, diş hekimi, psikolog, beslenme ve diyet uzmanı gibi sağlık profesyonellerinin bulunduğu platform, kısa sürede randevu alınabilmesini ve tercihlerin görerek yapılmasını sağlıyor. Özel muayenehane, poliklinik, tıp merkezi ve hastanelerin operasyonel anlamda iş yüklerinde de azalma sağlayan servis, bu anlamda randevu sistemlerinin kolayca yönetilmesine de destek veriyor.

Ege Hanoğlu ve Erdoğan Yücel tarafından kurulan DoktorSaati, hastaları ve doktorları daha hızlı ve kolay bir şekilde buluşturmayı amaçlıyor. Haziran 2013’te hayata geçirilen platformda, profillerinin yer alması için Nisan 2014’e kadar 2000 doktor ve 110 kurumla anlaşmaya varıldı. Hizmete geçen bu servis, randevu sürecinde yaşanan zaman kaybı ve zorlukları minimuma indirerek, özel sağlık sektörünün, sağlanan teknoloji ve hizmet anlamında gelişmesine destek veriyor.

 DoktorSaati2

DoktorSaati’nde, randevu almaya çalışırken yapılan uzun ve yorucu telefon görüşmelerinden kurtulup, randevunuzu çok kısa bir sürede alabiliyorsunuz. Şu anda, ziyaretçilerinin %30’u mobil cihazlardan gelen bu servis sayesinde, bulunduğunuz bölge, uzmanlık alanı ve sigorta gibi kriterlere göre arama yaparak, listelenen doktorların müsait saatlerinden ücretsiz randevu alabiliyorsunuz.

7/24 randevu alabilme imkanı…

DoktorSaati günün her saati randevu alabilme imkanı sunuyor. Doktora önceden gitmiş kullanıcıların yaptığı yorumlar incelenerek daha fazla bilgi edinilebiliyor. Bu sayede, hem hasta ve hasta yakınları için yol gösterici bir özellik taşıyor, hem de yollanan e-posta ve SMS’lerle randevuları hatırlatılıyor. Bu sayede, kullanıcılar randevu saatlerini takip etmekte ve hatırlamakta zorluk çekmiyor.

Samsung Galaxy Note 4, 4K Ekranla Gelebilir