En iyi Android tabletler

En iyi tablet

iPad’den başka tablet kullanmak isteyenler için en iyi Android tabletler içeriğimizi hazırladık. En iyi Android tabletler listemizde Google, Huawei, Asus ve Samsung modelleri yer alıyor. İşte en iyi Android tabletler!

Tablet pazarında uzun bir süredir Apple, iPad ile hüküm sürüyordu. Android cihaz üreticileri son dönemde yaptığı hamleler ile tablet segmentindeki Apple liderliğini sona erdirmek için güçlü modellerini satışa sundu.

2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar (2018 Ağustos)

Biz de sizler için en iyi Android tabletleri bir araya getirdik. Bu listemizde; Google, Huawei, Asus ve Samsung firmalarının tabletleri yer alıyor.

En iyi Android tabletler!

Samsung Galaxy Tab S4

Samsung’un tablet segmentinde güçlü kozu olan Galaxy Tab S4, 16:10 formatında AMOLED ekranı ile fark yaratıyor. DeX sayesinde bilgisayarada dönüşebilen bu modelde S-Pen desteği de bulunuyor.

Android 8.1 Oreo ile çalışan bu tablette 2.35 GHz hızında çalışan Snapdragon 835 yonga seti ve 4 GB RAM yer alıyor. 7.300 mAh kapasiteli batarya ile gelen Galaxy Tab S4, 64 GB ve 256 GB dahili depolama birimine sahip. Galaxy Tab S4 ayrıca 400 GB’a kadar microSD kart desteği de sunuyor.

En iyi Android tabletlerDiğer tabletler için lütfen sayfa değiştiriniz.