Android için Opera yenilikler ile güncellendi

Android için Opera

Android için Opera tarayıcısı bugün yepyeni özellikler ile güncellendi. Artık mobilde PC deneyimi sunulacak gibi görünüyor.

Birkaç gün önce Opera, tarayıcısına müzik akışı için anında erişim özelliği eklemişti. Şimdi, şirket Android için Opera tarayıcısının 61. sürümünü Play Store üzerinden yayınladı. Bu güncelleme ile yepyeni özellikler uygulamaya ekleniyor.

Güncelleme kullanıcıların anlık görüntüleri yakalamasına ve tarayıcı aracılığıyla başkalarıyla paylaşmayı daha eğlenceli ve kolay hale getiren bir özellik olan WebSnap ile birlikte geliyor. Şirketin iddialarına göre, kullanıcılar görüntüleri bulanıklaştırabilir, metinler ve renkler ekleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilir.

Android için Opera

Ek olarak, kullanıcıların Android cihazlarına üçüncü taraf uygulamaları indirmeden tarayıcıda herhangi bir video veya ses dosyası oynatmasına olanak tanıyan yeni bir medya oynatıcı da uygulamaya ekleniyor.

Medya oynatıcı, kullanıcıların medya dosyalarını istedikleri sırayla izleyebilmeleri veya dinleyebilmeleri için Play Queue desteğine de sahip.

Android için Opera

Medya oynatıcı resim içinde resim modunu desteklediğinden, kullanıcılar video izlerken veya ses dosyalarını dinlerken aynı zamanda göz atabilir. Medya tarafından destekleniyorsa oynatma hızı ayarlamaları ve video kalitesi dahil olmak üzere bir dizi seçenek kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılar ayrıca altyazıları etkinleştirebilir ve yedi farklı dil arasından seçim yapabilir. (Diller; İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, İsveççe ve Türkçe)

Google Chrome 87 bu yeniliği ile dikkat çekiyor

Android için Opera tarayıcısının yanı sıra, VPN, kullanımı kolay bir Kripto Cüzdanı, PC ve Mac için Opera tarayıcısına bağlanmak için Senkronizasyon ve Akış ve ücretsiz bir tarama deneyimi için geliştirilmiş bir Reklam Engelleyici gibi bir dizi dahili özelliklere sahip. Bu da Opera’yı diğer tarayıcılardan ayrıştırıyor. Eğer Opera’yı merak ediyorsanız Play Store üzerinden uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.