Google Duo telefon numarasız arama yapacak

Google Duo telefon numarasız yeni

Görüntülü konuşma uygulamaları içerisinde önemli bir yere sahip olan Google Duo telefon numarasız arama özelliğini devreye soktu. Bu özellik sayesinde cep telefon numaranız olmadan karşı tarafı arayabileceksiniz.

Son dönemlerde büyük bir popülerlik kazanan Google Duo telefon numarasız işlem yapılmasına normalde izin vermiyordu. Ancak bir uygulama geliştiricisi tarafından yapılan çalışma sonucunda, istenildiği takdirde numara olmadan da arama yapılabileceği ortaya çıktı. Böylece önemli bir özellik ortaya çıkmış oldu. Özellikle de android üzerinden birçok kullanıcı böyle bir çalışma yapılmasını istiyordu.

Google Duo kararlı sürüme geçecek

Bu platform ile ilgili yapılan değişiklikler şu anda kararlı sürümde değil. Yakın bir zamanda Google şirketinin bu uygulamayı kararlı sürüme yükseltmesi bekleniyor. Böylece yeni özellik bu uygulamada kalıcı hale gelmiş olur

Google Duo telefon numarasız

Uygulama araştırmacısı Jane Wong, Duo’nun Android uygulamasında e-posta ile bağlantı kurmasını sağlayan yeni bir özellik gördü. Ayrıca buna ek olarak davet bağlantısı gönderebilme gibi bir imkanı da bulunuyor. Google Meet gibi uygulamalarda bu özellik zaten bulunuyordu. Şimdi ise Duo üzerinden sohbete davet edebilirsiniz.

Microsoft Surface Duo ile çekilen ilk fotoğraf

Bu uygulamanın Türkiye’deki durumu hakkında da ek bilgi verelim. Dünya genelinde Duo uygulaması nasılsa Türkiye’de de yine aynı şekilde bu uygulama kullanılabiliyor. Ancak daha önce belirttiğimiz gibi uygulamayı telefon numarası olmadan arama yapmak için kullanmak istiyorsanız, kararlı sürümün çıkmasını beklemeniz gerekiyor. Kararlı sürüm çıktığında bu uygulama numarasız arama özelliğini herkes için aktif hale getirecek. Bu uygulamanın kararlı sürümünü alırsanız düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarmayı unutmayın. Son olarak isteyenlerin bunun yerine Google Meet uygulamasını ücretsiz olarak kullanabileceğini belirtelim.