Acer Jade Primo’nun çıkış tarihi belli oldu!

acer jade primo

Acer’ın Jade Primo’sunun çıkış tarihi belli oldu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Acer Jade Primo; Windows 10 İşletim Sistemi ile gelecek. Telefon Avrupa’da; 500 Euro fiyat etiketi yaklaşık olarak 1595 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Ürünün Avrupa fiyatı Asya’ya oranla daha pahalı olacak. Cihazın Asya fiyatı 410 Dolar yaklaşık olarak 1184 TL. Acer Jade Primo’nun Aralık ayında çıkış gerçekleştirmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bilgileri WMPU sitesinden aldık. Acer Jade Primo’yu yeni yılın ilk ayları ile beraber Avrupalı Kullanıcılar erken alabilir.

Ocak 2016 yılında ürünün duyurulması ve tüm Dünya’da satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca cihazı alacaklar ücretsiz olarak Continuum’a da sahip olacak.

acer jade primo

Acer Klavye ve Fare ile de uyumlu olacak. Acer Jade Primo’nun sahip olduğu özellikler ise şunlar: 64 bit destekli 1.8 GHz hızında çalışan hexa-core işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 808 yongasetine Adreno 418 Grafik İşlemcisi eşlik ediyor.

3 GB ana bellek de telefonda yer alan diğer özellik. 21 megapiksel arka kamera LED flaşa sahip ve ön kamera ise 8 megapiksel.

5.5 inçlik ekran AMOLED panele sahip. Çözünürlük ise Full HD: “1920×1080”. 32 GB dâhili depolama alanı micro SD kart girişi ile arttırılıyor.

Dell’den Black Friday Kampanyası!