Sony’den Android 4.4.4 KitKat Güncellemesi

android kitkat

Sony Xperia Z ailesinin bazı üyelerine Android 4.4.4. KitKat güncellemesi dağıtılıyor.

Daha önce Sony’nin yeni bir işletim sistemi güncellemesine hazırlandığı haberleri almıştık. Bu gün gelen son haberlere göre daha önce gelen sızıntılar doğrulanmış oldu. Japon teknoloji devi Xperia Z serisinin önemli cihazlarına Android’in son sürümü olan Android 4.4.4. KitKat’ı dağıtmaya başladı.   gsmarena_001   Sony’nin dev işletim sistemi güncellemesi şuan resmi olarak dünyanın her yerindeki akıllı telefon ve tabletlere dağıtılmaya başladı. Sony resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Android 4.4.4 KitKat’ın geleceği cihazları açıkladı.

İşletim sistemi güncellemesini alan cihazlar ise şöyle; Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR ve Xperia Tablet Z. Xperia Z serisine gelen dev güncelleme ile birlikte cihazlarda gözle görülecek değişiklikler ise şöyle; yaşanan bazı sistem hatalarının düzeltilmesi, pil verimliliğinin arttırılması, Wi-Fi performansını geliştirilmesi, e-posta ayarlarının geliştirilmesi.

Sony Xperia Z ailesine gelen dev güncelleme aşamalı şekilde gelecek. Ancak eninde sonunda güncelleme tüm cihazlara ulaşacak. Eğer sizde yukarıda belirtilen cihazlardan birini kullanıyorsanız çok yakında güncelleme bildirimini alacaksınız.

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Ertelendi