Andorid İçin Dolphin Browser Yeni Güncellemesiyle Sahnede

dol

Android telefonların sevilen tarayıcısı yeni güncelleme ile geri döndü. Dolphin Browser yeni özellikleriyle kullanıcılara daha farklı deneyimler yaşatmaya geliyor.

Web üzerinde pratik ve hızlı bir şekilde olaşmayı mümkün kılan Dolphin Browser, daha güzel bir tasarım alt yapısına sahip olarak güncellendi. Tarayıcıya önemli bir özellik olarak eklenen gece modu ise, karanlık yerlerde daha rahat kullanım imkanı sunuyor. Gece moduna akşam saatlerinde kendisi giren tarayıcı, gündüz gibi kullanım imkanını sizlere yaşatacak. Bunun yanında parlaklığa ihtiyacı kalmadığı için geceleri, enerji tasarrufunu da mümkün kılıyor.

dol

Gündüzleri ise güneş ışıkları altında ekranı seçmenin zorluğunu çeken kullanıcılar için ışığı kendisine çeken ve yayamayan beyaz tasarımlar kullanılmış. Buda hem gece için hem de gündüzleri daha iyi browser deneyimini yaşayacağın anlamına geliyor. Şunu da not edeyim ilk sürümlerinde var olan bu özellik, daha sonraki sürümlerden kaldırılınca, şikayetler gelmişti. Bunun telafisi gibi duran bu güncelleme, gece moduyla da bir nevi özür niteliği taşıyor.