Anahtarlık Gibi Kullanılabilen USB Bellek

UV130 01

ADATA, kapaksız olduğu için rahat kullanılabilen, şık yeni USB belleğini duyurdu. ADATA UV130 USB bellek, aynı zamanda anahtarlık olarak da kullanılabiliyor.

ADATA UV130 model USB bellek, kapaksız olarak tasarlanmış ve bu nedenle çok rahat kullanılabiliyor. Çinko alaşımlı şık bir kasaya sahip olan ürün, ucunda yer alan delik ile anahtarlık olarak da işlev görüyor.

Şıklıkla sağlamlığı birleştiren UV130, ince, kavisli, aerodinamik dış yapısıyla dikkat çekiyor. Kapaksız olduğu için hemen kullanıma hazır; bilgisayara takmak yeterli oluyor. Kapak arama, kaybetme sorunu da bulunmuyor. Kentli beğenisine uygun olarak tasarlanan ADATA UV130, plastik kaplamalı ürünlere oranla çok daha dayanıklı ve sağlam.

UV130_01_16GB_k

Yarış arabalarından esinlenerek tasarlanan UV130’un ucunda, taşınmasını kolaylaştıracak bir delik bulunuyor. Bu deliğe takılacak kayış, halka gibi aparatlarla anahtarlık olarak da kullanılabiliyor.

8 ve 16GB kapasite seçenekleriyle satışa sunulan ürünü alanlar, kullanımı kolaylaştıran bazı özel yazılımlara (örneğin UFDtoGO, OStoGO) ücretsiz sahip olabiliyorlar.

ADATA UV130 USB Bellek

–       8 GB ve 16 GB kapasite seçeneği

–       Şampanya – Altın rengi dış kaplama

–       USB 2.0

–       44.2 x 16.85 x 8 mm boyutlarında,

–       8 gr ağırlığında

–       Fiyat: 8 GB 5.5 USD+KDV;

16 GB 7.5 USD+KDV (Tavsiye edilen satış fiyatıdır).

Galaxy Note 4 Samsung Mobile’ın Sitesinde görüldü