Tüm Güçler Tek Bir Süpürgede Birleşti

RO VACUUM CLEANER SILENCE FORCE EXTREME CYCLONIC RO8221 B

Rowenta, elektrikli süpürgesinde ihtiyaç duyulandan fazlasını sunuyor. “Silence Force Extreme” serisi, yüzde 50 enerji tasarrufu ve yüzde 100 toz toplama performansıyla sıra dışı özellikler barındırıyor.

Rowenta Silence Force Extreme birçok üstün özellikleriyle sınıfından ayrılıyor. Yüzde 50 enerji tasarrufu sağlarken kusursuz temizlik anlayışından ödün vermiyor. Üstün ve eşşsiz “sessizlik” özelliği ise elektrikli süpürgeyle temizlik kurallarını baştan yazıyor. İnsan sesine eşit, kulağı yormayan 68 desibel ses şiddetiyle süpürme işini keyfe dönüştürüyor.

Silence Force Extreme “Ergo Comfort Silence” olarak adlandırılan aparatlarıyla da ergonomik kullanım sunuyor. Uzayan boru yapısı, akustik tutma yerleri, tek parça pratik fırçası, sarsıntı önleyici ve kilit sistemiyle büyük rahatlık sunuyor.

Rowenta_SFE_Cyclonic_1

Doksan derece dik konumda kullanma özelliğiyle bel ağrısına neden olmayan Silence Force Extreme toz torbalı ve torbasız modelleriyle, birçok ihtiyaca karşılık veriyor. Toz torbasız modeli Silence Force Extreme sessiz, minimum enerji ve yüksek toz toplama özellikleriyle temiz bir hava yaratıyor. Toz torbalı Silence Extreme Cyclonic modeli de, Multi-Cyclone Teknolojisi ile maximum toz ayrıştırma özelliği sayesinde, temizlik esnasında dışarı tamamen tozdan arındırılmış hava çıkmasını sağlıyor.

Süpürge Dünyasında Bir İlk: Toz Toplama Performansı

Rowenta, iyi bir süpürme için motor gücünün yüksek olması gerektiği yönündeki algıyı değiştiriyor. Asıl önemli olanın, süpürgenin tozları toplayabilme gücü olduğu vurgulanıyor. Bu alanda yapılan Ar-Ge çalışmaları sonucu Rowenta, ‘Toz Toplama Performansı’ (TTP) adını verdiği özelliği tüm süpürgelerine uyarlıyor. TTP, bir noktada 5 kez ileri ve 5 kez geri gidildikten sonra, o noktada ölçülen toz çekiş performansını temsil ediyor.

Ünlülerin Çıplak Fotoğrafları İnternete Yayıldı