Amerikada yaşayanlar ayda 22 Dolara iPhone sahibi olacak!

sonsuza kadar iphone

Amerika’nın en büyük mobil operatörlerinden biri olan Sprint, bugün duyurduğu yeni bir kampanya ile dikkat çekti. Devrim niteliğindeki yeni hizmetin adı “iPhone Forever” yani “Sonsuza kadar iPhone” olarak çevrilebilir. Sprint isimli operatör sadece 22 Dolara iPhone sahibi yapıyor.

sonsuza-kadar-iphone

Amerika’da yıllardır yeni iPhone modelleri zaten operatör paketleri ile satılıyordu. Hatta bazı durumlarda ilk aylarda sadece operatörlerden alabiliyordunuz. iPhone Forever isimli servis aslında Amerikalı diğer operatörlerde de uygulanıyor ancak fiyatları bu şekilde değil. En yakın rakibinden 20 Dolar daha ucuz bir şekilde faydalanıyorsunuz.

iPhone Forever hizmetini almaya başladığınızda her ay 22 Dolar ücret ödüyorsunuz. Yılın 12 ayı boyunca ödediğiniz bu ücretin karşılığı olarak her yıl en son çıkan iPhone modeline sahip oluyorsunuz. Firma bunun için 31 Aralık tarihine kadar bir kampanya başlattı. Eğer şimdi bu servise dahil olursanız 15 Dolar ödeyerek başlayacaksınız. Operatör bu servis için başka operatörlerden gelecek olan müşterileri de kabul edecek.  Ancak iPhone Forever’dan faydalanmak için uygun bir Sprint puanına ve iPhone 6’ya ihtiyacınız var. Yani sadece faturalarını düzenli ödeyenler ve şuan iPhone 6 sahibi olanlar bu hizmetten faydalanabilecek. Servise şimdi kaydolan aboneler, yıl sonuna kadar 22 Dolar yerine 15 Dolar ödeyecek.

Söz konusu 22 Dolar, sadece iPhone Forever servisinin ücreti olacak. İletişim ücretleri ek olarak fiyatların üzerine eklenecek. Buna benzer bir hizmet Türkiye’deki GSM operatörleri tarafından uygulansaydı, tercih eder miydiniz?

Sony Xperia Z3+ Avrupa’nın multimedya akıllı telefonu seçildi