Amazon.com.tr Beklenen Cuma indirimleri başladı!

amazon türkiye

Black Friday kapsamında Türkiye’de yakın zamanda faaliyet göstermeye başlayan Amazon.com.tr de indirime gitti. Amazon.com.tr üzerinde başlayan Beklenen Cuma indirimleri ile yüzlerce ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Amerika’nın Black Friday rüzgarı tüm dünyaya yayılmış durumda. Türkiye’deki çeşitli alışveriş siteleri de bu akıma katılarak müşterileri memnun etmişti. Şimdi de Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan Amazon da yüzlerce üründe indirime gittiğini açıkladı.

Amazon’da Beklenen Cuma indirimleri başladı!

Amazon.com.tr “Kara Cuma” olarak çevirmek yerine garip garip isimlendirmeler yapan siteler arasındaki yerini aldık. Black Friday’i “Beklenen Cuma” diye çeviren Amazon.com.tr, müşterileri oldukça memnun edecek gibi görünüyor.

beklenen cuma

Amazon.com.tr bu indirimler hakkında; “Bir hafta boyunca bu sayfada Amazon’un Beklenen Cuma Haftası’na özel fırsatlarını bulacak ve alışverişe doyacaksınız. Harika fırsatları kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. “Bitmeden Yakala!” fırsatları sadece belirli bir süre için geçerlidir. “Bitmeden Yakala!” fırsatlarında, indirimin sona ermesine kaç saat kaldığı ve stokların ne kadarının tükendiği ürünün yanında belirtilmektedir. “Bitmeden Yakala!” ürünlerini sepetinize attığınızda, 15 dakika içinde alışverişinizi tamamlamanız gerekir aksi takdirde indirimden yararlanamazsınız. “Bitmeden Yakala!” fırsatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için lütfen yardım sayfalarımızı ziyaret edin. Yeni fırsatlardan haberdar olmak ve “Bitmeden Yakala!” fırsatlarını tükenmeden yakalamak için sayfamızı sıklıkla ziyaret etmeyi unutmayın. Fırsatlarımıza mobil alışveriş uygulamamızı kullanarak da ulaşabilirsiniz.” açıklamasında bulunuyor.

Amazon Türkiye şimdiye kadar vasatı aşamadı

Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız bu fırsatları mutlaka değerlendirmenizi öneriyoruz. Özellikle kura bağlı sözde zam yapan firmaların ürünlerini zamsız normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz.